Valorant la 12.02. klo 17:00

FunPlus Phoenix - BIG

FPX:n IGL ANGE1:lla koronatartunta – BIG:n kertoimet kiinni ja äkkiä!

Valorantin Champions Tour Stage 1 Challengers -turnaus starttaa tulevana viikonloppuna. Betseille hypätään tällä kertaa aikaisessa vaiheessa, kun juuri kirjoitushetkellä tulleen tiedon mukaan lauantaina pelattavassa FunPlus Phoenix – BIG -ottelussa FPX:n kokoonpano kokee muutoksia. Joukkueen pelin sisäinen johtaja Kirill “ANGE1” Karasiow on sairastunut koronavirukseen, ja ei täten oletetusti pysty osallistumaan klo: 17:00 alkavaan otteluun.

Ottelussa FPX kohtaa loistavasti viime aikoina pärjänneen BIG:n, jota johtaa legendaarinen entinen Counter Strike-pelaaja Fatih “gob b” Dayik. BIG:n rosterista löytyy myös suomalaisväriä vuonna 2005 syntyneen Kasper “Kaspe” Timosen muodossa. Vasta 17-vuotias nuorukainen on pelannut BIG:ssä kohtalaisella tasolla. Missään nimessä hän ei joukkueensa kärkikastiin kuulu, mutta hoitaa hän oman roolinsa silti todella hyvin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG on euroopan rankingeissa sijalla kahdeksan. Joukkue on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti yhdeksän kappaletta, ja on yksi tämän hetken kuumimmista joukkueista. Vastaan asettuva FPX on puolestaan rankingien sijalla kuusi.

On epäselvää, kuka ANGE1:a tulee ottelussa tuuramaan. Fakta on kuitenkin se, että BIG olisi jo ilman ANGE1:n puuttumista loistava betsikohde tarjolla olevilla kertoimilla. FPX:n kokoonpanomuutos tuli julki loistavalla hetkellä, ja BIG:n kelkkaan päästäänkin nyt hyppäämään kertoimella, joka tulee varmastikin laskemaan ainakin tasabookin tuntumaan.

10 euroa pelirahaa