ti 19.10. klo 14:30

FunPlus Phoenix - Spirit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

zehN ja FPX taistelevat paikasta IEM Winter -turnauksessa

IEM Winter 21 -turnauksen suljetut karsinnat ovat loppusuoralla. Maanantaina alkaneista karsinnoista jo fnatic sekä mouz etenivät jatkoon ylemmän bracketin kautta. Tiistaina pelataankin loput alemman bracketin ottelut, ja tarjolla on vain yksi paikka lopullisessa turnauksessa. Alemman bracketin otteluita pelataan yhteensä kolme kappaletta, joista kaksi ensimmäistä on välieräotteluita, joiden voittajat puolestaan etenevät finaaliotteluun.

Välierissä ENCE ja K23 sekä FPX ja Spirit kohtaavat keskenään. ENCE:n ja K23:n väliseen otteluun vihjeen löydät tuttuun tyyliin saitilta! Tässä vihjeessä keskitytään kuitenkin jälkimmäiseen ottelupariin, jossa suomalaispelaaja Jesse “zehN” Linjalan FunPlus Phoenix saa vastaansa Spiritin. Spirit putosi alempaan bracketiin heti ensimmäisessä ottelussaan. Alemmassa bracketissä Spirit voitti 9z -nimisen joukkueen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FunPlus Phoenix puolestaan alotti urakkansa upealla 2-1 -voitolla ENCE:stä. Kyseisen ottelun jälkeen FPX siirtyi pelaamaan Owen “smooya” Butterfieldillä varustettua fnaticia vastaan – smooya oli parempi 1,41 ratingillä.

FPX:n ja Spiritin välinen ottelu on paperilla hyvin tasaväkinen. Joukkueet ovat molemmat yhtä kovassa vireessä, mutta voivat myös yhtä lailla kokea ns. “yllätystappioita huonojen suoritusten myötä. Virheetöntä peliä ei todellakaan ole lupa odottaa, ja ottelun ennakkoasetelmat riippuvat hyvin pitkälti karttavalinnoista. FPX saa onnekseen erinomaiset kartat otteluun poistaessaan vakipoistonsa Miragen, sillä joukkue saa valittua omaksi kartakseen Infernon, missä Spirit on ollut suorastaan luokaton viimeisen kolmen kuukauden aikana. Ei yllättäisi, mikäli ottelussa nähtäisiin myös Nuke sekä Ancient, jotka ovat molemmat loistavia karttoja FPX:lle.

zehN

@zehncsgo
2-1 vs @ENCE and 0-2 vs @FNATIC, tomorrow vs @Team__Spirit league of legends and other legends monsters tune in at 13:30 CET to your local streaming services (pelaajatcomtwitch)