CS ma 01.08. klo 19:30

FURIA Academy - Apeks Rebels

FURIA Academy kouluttaa liigan heikointa lenkkiä?

Uusi viikko käynnistetään WePlay Academy -liigan parissa. Maanantain myötä otteluputkensa pääsee aloittamaan myös fnatic Rising sekä FURIA Academy, joita ei kumpaakaan nähty liigan avausviikolla. Mukana jatkaa edelleen kaikki edellisviikolta tutut joukkueet, kuten suomalaisjoukkue ENCE Academy sekä Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT.

FURIA Academy pelaa avausottelussaan turnauksen ylivoimaisesti heikointa joukkuetta Apeks Rebelsiä vastaan. Norjalaisjoukkue on hävinnyt viisitoista ottelua putkeen, eikä loppua näy. Keskiarvolta seitsemää kierrosta per ottelu nappaava Apeks Rebels on aivan pulassa kovia joukkueita vastaan, eikä peli kulje edes liigan heikoimpia joukkueita vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

FURIA Academy oli liigan edelliskaudella äärimmäisen kova haastaja, ja nyt kun joukkue on jatkanut uuteen kauteen täysin samalla kokoonpanolla, voi jälki olla vieläkin rumempaa. Pitkään yhdessä pelannut nippu pystyi jo edelliskaudella haastamaan MOUZ NXT:n tapaisia jättiläisiä vieden jopa BO3-sarjan Jimpphatin sotureita vastaan. Apeks Rebels ei millään mittarilla vastaa FURIA:n päihittämiä joukkueita, joten ennakkoasetelmat ovat melko selvät.

Koko edellisviikon norjalaisjoukkueen otteita katsellut FURIA Academy on selvä ennakkosuosikki. Joukkueen valmistautuminen otteluun on huomattavasti helpompi, kuin vastustajallaan, joka ei ole nähnyt FURIA Academyn pelaavan yli viiteen viikkoon.

10 euroa pelirahaa