CS ti 02.08. klo 23:15

FURIA Academy - ENCE Academy

ENCE:n tilastot puhuvat karua kieltä

Tiistaina jatketaan WePlay Academy -liigan parissa. Ohjelmassa on täysi ilta mielenkiintoista Counter-Strikea. Estradille astelee jälleen suomalaisedusteiset MOUZ NXT sekä fnatic Rising, kuin myös täysin suomalainen ENCE Academy. Luvassa on äärimmäisen jännittäviä paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, joita tänäänkin hakataan peräti kuusi kappaletta.

ENCE Academyn illan ottelu alkaa viimeisenä klo: 23:15. Vastaansa joukkue saa brassijengi FURIA Academyn. Ottelun ennakkoasetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä rehellisesti, ja ilman suomilaseja katsottaessa, on ENCE Academy ollut yksinkertaisesti surkea. Joukkue on pelannut seitsemän ottelua, mistä on napsahtanut vain kaksi voittoa. Voitot napattiin liigan heikoimmasta joukkueesta Apeks Rebelsistä sekä Young Ninjasista. Tappioita on kärsitty kummallekin joukkueelle revanssiotteluissa sekä niiden lisäksi myös OG Academylle sekä BIG Academylle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE on turnauksessa Apeks Rebelsin jälkeen heikoin CT-puolen joukkue. Kun kärkijoukkueet BIG Academy ja MOUZ NXT tykittävät kierroksia peräti 65% voittoprosenteilla CT-puolella, on ENCE onnistunut voittamaan vain 42% pelaamistaan CT-kierroksista. Joukkueen 5v4 voittoprosentti on umpisurkea 58%, kun puolestaan 4v5 voittoprosentti on vain 24.4%. ENCE saa avaustappoja CT-puolella 52% varmuudella, mikä kalpenee hurjasti liigan kärkinimien lähes 70% avaustappo-tilastoille.

CT-puolen heikkoutta voisi yleensä korvata, mikäli T-puoli olisi vahva. ENCE:llä näin ei kuitenkaan ole. Joukkue on korkeimmillaan liigan keskikastia, vaikka rehellisesti tässäkin tilastossa joukkue vajoaa lähemmäs häntäpäätä. Multikillit kertovat, että ENCE:llä ei ole riittävästi tulivoimaa kummallakaan puoliskolla.

10 euroa pelirahaa