CS ma 01.08. klo 22:00

FURIA Academy - Young Ninjas

FURIA Academylle loistokerrointa

Uusi viikko käynnistetään WePlay Academy -liigan parissa. Maanantain myötä otteluputkensa pääsee aloittamaan myös fnatic Rising sekä FURIA Academy, joita ei kumpaakaan nähty liigan avausviikolla. Mukana jatkaa edelleen kaikki edellisviikolta tutut joukkueet, kuten suomalaisjoukkue ENCE Academy sekä Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT.

Tämän kauden liigadebyyttinsä maanantaina tekevä FURIA Academy saa illan toisessa ottelussa vastaansa ruotsalaisjoukkue Young Ninjasin. Ottelu alkaa klo: 22:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Brassijoukkue saapuu tuoreilla jaloilla serverille, sillä edellisviikko on helposti voitu käyttää liigan otteluihin valmistautumiseen. Young Ninjas tahkosi koko viime viikon otteluita, kun FURIA Academy on puolestaan saanut katsella ruotsalaisjoukkueen tekemisiä sivusta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Selvästikin Overpassia ja Vertigoa suosiva Young Ninjas on karttavalintojen puolesta melko heikoilla jäillä otteluun lähdettäessä. FURIA voi poistaa Vertigon, Ancientin sekä Dust 2:n, sillä Young Ninjasin vakipoisto on Nuke, mitä myöskään FURIA Academy ei tykkää pelata. Tällöin Young Ninjasin poistaessa Miragen, jää ottelun kartaksi joko Inferno tai Overpass.

Infernoa Young Ninjas ei ole nykyisellä kokoonpanollaan pelannut vielä kertaakaan, kun puolestaan Overpassissa FURIA Academy oli ainakin edelliskaudella todella vaarallinen vastus. FURIA:n kertoimet houkuttelee, ja näin lapulle ladataankin joukkueen suoraa voittoa.

10 euroa pelirahaa