CS to 02.06. klo 02:00

FURIA - BIG

FURIA:n ottelutasoitukselle massiivista kerrointa

Brassijoukkue FURIA saa IEM Dallasin lohkojen viimeisen pelipäivän viimeisessä ottelussa vastaansa BIG:n. Joukkueet taistelevat B-lohkon ylemmän bracketin finaaliottelussa, mikä tarkoittaa sitä, että voittava joukkue etenee suoraan välieriin, kun häviäjä puolestaan pääsee puolivälieriin. Kukaan ei tipu, mutta panosta löytyy silti rutkasti.

Brassijoukkue FURIA on kertoimien valossa selvä ennakkosuosikki. Joukkue omaa huomattavasti vahvemman karttavalikoiman etenkin tässä ottelussa, missä FURIA:n vakipoisto on BIG:n ykköskartta. FURIA tulee poistamaan Dust 2:n, kun BIG puolestaan poistaa Infernon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

FURIA saa tällöin kaksi heikointa karttaansa pois pelistä, kun Inferno ei todellakaan ole joukkueelle mieluinen kartta. Näillä eväillä FURIA saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, missä joukkue on suorastaan dominoinut viimeisen kolmen kuukauden aikana.

BIG valinnee omaksi kartakseen Miragen tai Nuken, joissa FURIA:lla on molemmissa yli 50% voittoprosentit. Kyseiset kartat eivät ole BIG:n suosikkeja, mutta ovat silti selvästi FURIA:n heikoimpia karttoja. Nuke ja Mirage ovat kuitenkin sellaisia karttoja, missä FURIA:n pitäisi suhteellisen helposti napata voitto BIG:stä, jonka formi on ollut todella ailahtelevaa viime aikoina. BIG oli hieman vaikeuksissa jopa MIBR:ä ja NIP:ä vastaan, vaikka molemmat joukkueet pelasivat varapelaajien kanssa.

10 euroa pelirahaa