CS ti 12.04. klo 18:15

FURIA - Complexity

FURIA:n taso liian kova – Complexitylle ei löydy edes sopivaa karttavalintaa

FURIA ja Complexity iskevät tiistaina yhteen päivän mielenkiintoisimmassa PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintaottelussa. Ottelu alkaa klo: 18:15, ja voittajalle on luvassa pääsylippu pudotuspeleihin tai ns. “1st place decider”-otteluun, minkä voittaja puolestaan varmistaa paikkansa majoreiden Legends Stagella. Toisin sanoen tämän ottelun voittaja varmistaa jo paikkansa ainakin majoreiden Challengers Stagella.

FURIA ja Complexity ovat turnauksen ennakkosuosikit Liquidin ohella, ja vaikka kuinka tässä kyseisessä ottelussa kävisikin, on molemmat varmasti mukana majoreilla. Fakta on kuitenkin se, että vaikka Complexitykin ennakkosuosikkeihin lukeutuu, on joukkue silti jokaisella osa-alueella vielä niin paljon maailmanrankingin kahdeksannelta sijalta löytyvää FURIAA perässä, että betsilapulle tempastaan brassijoukkueen ottelutasoitusta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

FURIA poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun Complexity puolestaan poistaa Miragen. FURIA saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken tai Ancientin, joissa molemmissa Complexity on todella huono. “Col” valitsee omaksi kartakseen varmastikin tilastollisesti parhaimpansa Vertigon.

FURIA on niin forminsa, kuin joukkuepelin sekä yksilötaidon puolesta selvä ennakkosuosikki. Complexity pystyy varmastikin Vertigossa taistelemaan, mutta vaikka kyseessä onkin joukkueen paras kartta, ei FURIA:n tasolle yksinkertaisesti riitä, sillä Vertigo on myös loistava kartta brassijoukkueelle.

10 euroa pelirahaa