CS la 05.11. klo 19:45

FURIA - ENCE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brassien suosikki FURIA varustettu kovalla kertoimella ENCE:ä vastaan!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnauksen Challenger Stage on taputeltu. Nyt on aika siirtyä Majoreiden päävaiheen pariin, joka kulkee Legends Stage -nimellä. Kyseisessä vaiheessa kahdeksan Challenger Stagen parasta joukkuetta liittyy jo valmiiksi kyseisessä vaiheessa odottavien kahdeksan huippujoukkueen pariin kilpailemaan paikasta pudotuspeleissä.

Suomalaisorganisaatio ENCE saa Legends Stagen ensimmäisessä ottelussaan vastaansa kotiyleisön suosikin FURIA:n. Joukkueet pelaavat tietysti lavalla tuhatpäisen yleisön edessä, kuten brassijoukkueet ovat aina pelanneet. Turnauksessa on nähty jo useaan otteeseen, kuinka täysin häikäilemättömästi kotiyleisö yrittää auttaa omia joukkueitaan voittamaan. Tästä loistavana esimerkkinä alla oleva klippi.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Pelkkä kotiyleisö ei kuitenkaan ole FURIA:n ainoa oljenkorsi. Joukkue on pelannut kieltämättä hyvin eikä täysin kylmänä serverille saapuva ENCE ole voittajasuosikki otteluun. FURIA poistaa Dust 2:n, Vertigon ja miragen, kun ENCE puolestaan poistaa Ancientin, Infernon sekä Overpassin. Tällöin kartaksi jäisi Nuke, missä FURIA on voittanut 80% pelaamistaan otteluista, kun ENCE puolestaan vain 57%.

Kotiyleisön tuella, Kaike “KSCERATO” Ceraton huippuvireellä sekä häikäilemättömällä pelityylillä varustettu FURIA on kieltämättä suuri ennakkosuosikki. Näillä kertoimilla kelpaa joukkuetta lyödä!