CS la 19.03. klo 13:30

FURIA - ENCE

B-lohkon ykkösnimet FURIA ja ENCE vastakkain lauantaina

ESL Pro Leaguen B-lohkon neljäs kierros pelataan lauantaina. ENCE on jo varmistanut paikkansa Pro Leaguen pudotuspeleissä, kun FURIA puolestaan toisensa 3-0 -tilanteessa olevana joukkueena ei ole varmistanut paikkaansa. ENCE:llä ei ottelussa siis muuta panosta lohkon sijoituksen sekä pudotuspelien seedingin lisäksi ole.

Joukkueet ovat paperilla äärimmäisen tasaiset, kuten joukkueiden tulokset ovat myös todistaneet. FURIA on voittanut kaikki pelaamansa kolme ottelua Pro Leaguessa samoin kuin ENCE. Molemmat joukkueet ovat kaataneet Outsidersin sekä Vitalityn. FURIA on kaatanut näiden kahden joukkueen lisäksi Sproutin, kun ENCE puolestaan on voittanut FaZen.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Karttavalikoima on ottelun päätekijänä vedonlyönnin näkökulmasta. FURIA poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun ENCE puolestaan poistaa vakipoistonsa Infernon. ENCE:n vakkaripoisto on FURIA:n heikoin kartta, kun puolestaan FURIA:n vakipoisto on yksi ENCE:n suosikeista.

ENCE valitsee varmastikin Nuken tai Miragen, kun FURIA puolestaan valitsee Ancientin. Molempien joukkueiden pitäisi viedä omat karttansa suhteellisen helposti, kun otetaan huomioon joukkueiden äärimmäisen tasainen vire sekä joukkueiden omien karttojen voittoprosentit ja formi. FURIA händlää ehdottomasti oman karttavalintansa, kun puolestaan ENCE tuskin häviää omaa karttaansa, missä FURIA:lla on 50% voittoprosentti.

10 euroa pelirahaa