CS su 25.09. klo 20:30

FURIA - Evil Geniuses

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on melkoinen tarjous! FURIA:n tasoitukselle todella kovaa kerrointa!

ESL Pro Leaguen D-lohkon viimeiset pelit pelataan sunnuntaina klo: 20.30. Ottelut alkavat samanaikaisesti siksi, ettei joukkueet pystyisi vaikuttamaan toistensa karsiutumismahdollisuuksiin tietoisesti. Kaikki ottelut pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

FURIA kohtaa viimeisessä ottelussaan Evil Geniusesin. Tipsi laitetaan tulille jo ennen joukkueen lauantain ottelua C9:ä vastaan, sillä kertoimet ovat otolliset FURIA:n minusmerkkiselle tasoitukselle. Mikäli brassijoukkue hoitelisi Cloud9:n tippuisi kertoimet roimasti, vaikka kyseisellä ottelulla ei niinkään ole merkitystä FURIA:n sunnuntain otteluun.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

EG on yksi lohkon heikoimmista joukkueista. EG:n pelaajilta nähdään käsittämättömiä määriä virheitä jokaisessa joukkueen ottelussa eikä peli kulje esimerkiksi joukkueen pitkäaikaisilla jäsenillä Tsvetelin “CeRq” Dimitrovilla ja Vincent “Brehze” Cayontella. FURIA on selvästi vahvempi joukkue, joka omaa huomattavasti paremman karttavalikoiman.

EG:n ainoa mahdollisuus napata karttavoitto on Overpassissa. Joukkueen ongelma siinä on kuitenkin se, että kun FURIA on ollut yli kymmenen viikkoa kestävällä kesä/harjoittelutauolla, on brassijoukkue pelannut kyseistä karttaa viimeksi virallisessa ottelussa 10. heinäkuuta. EG joutuu pelaamaan omaa peliä, ja FURIA:n tuntien, on brassijoukkueella noin kymmenen uutta ässää hihassaan kyseisessä kartassa.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Brazil comes out on top! 🇧🇷

@FURIA wins the battle of the Americas against @TeamLiquidCS 2-1

Mirage | 16-10
Inferno | 7-16
Vertigo | 16-4

#ESLProLeague