CS ma 30.05. klo 21:20

FURIA - Imperial

Imperial vakuutti Majoreilla, mutta ei kertoimet silti näin kuulu olla!

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Avauspäivän käsittämättömin kerroinasettelu on ehdottomasti kahden brassijoukkueen välisessä ottelussa, joka alkaa klo: 21:20. Kyseisessä ottelussa koko Pohjois-Amerikan alueen kovatasoisin joukkue FURIA saa vastaansa Gabriel “FalleN” Toledon kasaaman Imperialin, joka kieltämättä yllätti kaikki PGL:n Antwerpin Major-turnauksessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vaikka Imperial kyseiseen yllätykseen pystyikin, oli tilanne täysin eri. Joukkueella oli kaikki pelissä vuoden tärkeimmässä turnauksessa, ja Imperial oli hyvin uusi joukkue eli muut eivät pystyneet antistrattaamaan joukkuetta täysin. Imperial kohtasi myös todella heikkoja joukkueita, ja oikeastaan ainoa vakuuttava voitto tuli Cloud9:ä vastaan pelatusta ottelusta.

FURIA on selvästi tasokkaampi joukkue, ja on aivan käsittämätöntä, että joukkueen 2,5 -kierroksen tasoituslinjasta tarjotaan peräti 1,80 -kerrointa. Jopa joukkueen ML-linja on näillä kertoimilla pelattava, mutta on todettava, että Imperial tuskin tulee yltämään 14 kierrokseen.

10 euroa pelirahaa