CS ma 11.04. klo 12:00

FURIA - Leviatan

FURIA:lla aikainen peli ja pikainen aikataulu – onko joukkue hereillä heti pelin alussa?

Toukokuussa järjestettävä vuoden ensimmäinen Counter Strike Major-turnaus pyörähtää karsintojen muodossa käyntiin maanantaina. Amerikan suljetut karsinnat ovat listalla ensimmäisenä, kun 16 joukkuetta kilpailee kuudesta paikasta PGL Major Antwerp -turnaukseen. Kyseessä on vuoden odotetuin sekä suurin turnaus, ja panokset ovat valtavat.

Päivän ensimmäisessä karsintaottelussa ESL Pro Leaguessa välieriin ratsastanut FURIA saa vastaansa Leviatan -nimisen Argentiinalaisen joukkueen. Leviatanissa pelaa muutama hieman tuntemattomampi peluri, mutta mukaan on mahdutettu myös esimerkiksi entisestä MIBR:n linarista tunnettu Ignacio “meyern” Meyer sekä brassilupaus Fillipe “pancc” Martins.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

FURIA saapuu turnaukseen todella pikaisella aikataululla. Joukkue hävisi FaZe:a vastaan pelatun ottelun Pro Leaguen välierissä myöhään lauantai-iltana, joka todennäköisesti tarkoittaa sitä, että sunnuntai oli joukkueelle matkustuspäivä. Peliin valmistautuminen jää todennäköisesti hyvin vähäiseksi, mikä tietysti parantaa Leviatanin mahdollisuuksia.

Joukkue on muutenkin hyvin tuntematon, ja kyseessä on karsintojen ensimmäiselle kierrokselle tyypillinen paras yhdestä -formaatilla pelattu ottelu. Leviatanin tasoitukseksi on asetettu korkea 8,5 kierroksen linja, mikä tarkoittaa sitä, että Leviatan tarvitsee vain kahdeksan kierrosta. Joukkueen suoran voiton kerroin on myös asetettu täysin pilviin, ja se hyödynnetään pienellä panostuksella. Kaikki on mahdollista tämänkaltaisissa otteluissa.

10 euroa pelirahaa