CS pe 11.11. klo 22:30

FURIA - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö brassijoukkue FURIA kaatamaan s1mplen NAVI:n?

Intel Extreme Masters Rio Major -turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen. Torstaista sunnuntaihin kestävät pudotuspelit huipentuvat sunnuntaina pelattavaan finaaliotteluun, jonka voittaja kruunataan vuoden suurimman turnauksen mestariksi sekä Major-voittajaksi. Palkintopotissa on miljoona dollaria, josta voittajalle menee puolet. Tämän lisäksi voittaja lunastaa paikkansa tämän vuoden BLAST:n World Final -turnauksesta sekä ensi vuoden IEM Katowice -turnauksesta.

Kotiyleisön suosikki FURIA:lle on tietysti varattu perjantain viimeinen ottelu. FURIA kohtaa klo: 22:30 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa NAVI:n. Jos ottelu oltaisiin pelattu vuosi sitten, ei voittajasta olisi epäillystäkään. NAVI olisi dominoinut FURIA:n 2-0 alle kahdessa tunnissa. Tilanne on kuitenkin tällä kertaa täysin eri.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Ensinnäkin FURIA on osoittanut aivan uskomattoman kovaa virettä kotiyleisön edessä eikä aiemmin paineelta tuntunut kotiyleisön tuki ole enään paineita aiheuttava, vaan juurikin joukkuetta hyödyntävä. Jos tilanne on tähän saakka ollut se, että noin 2-tuhatpäinen yleisö on pystynyt auttamaan brassijoukkuetta jopa hieman kyseenalaisin keinoin, niin mitäköhän tulee tapahtumaan, kun FURIA:n puolesta huutaa 20-tuhatpäinen yleisö?

Loppujen lopuksi ottelu ratkaistaan kuitenkin serverillä eikä yleisön vaikutus ole kuin minimaalinen. On kuitenkin todettava, että nykyinen NAVI ei ole millään tasolla yhtä kovassa formissa, kuin aikaisemmin, ja kun brassijoukkue löytää tällä hetkellä tähtäimen noinkin usein vastustajan päästä, ei upsetti ole millään tavalla mahdoton.

Intel® Extreme Masters

@IEM
7 matches separate us from the #IEM Rio CHAMPIONS. 🏆

The #IEM Rio Champions Stage. 🇧🇷

Starting 10th of November 2022.

Check out the bracket below! 👇