CS ke 28.09. klo 16:30

FURIA - Outsiders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mikä mittelö! FURIA ja Outsiders vastakkain EPL:n pudotuspeleissä!

ESL Pro Leaguen keskiviikon otteluita lähdetään ratkomaan heti klo: 16:30 alkaen, kun päivän ensimmäisessä ottelussa brassijoukkue FURIA saa vastaansa venäläisjoukkue Outsidersin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee puolivälieriin Team Vitalityä vastaan.

Ottelun ennakkoasetelmien perusteella on hankala veikata voittajaa. Ottelussa asettuu vastakkain kaksi täysin eri pelityyliä omaavaa joukkuetta. FURIA on massiivisen aggressiivinen sekä impulsiivinen joukkue, kun Outsiders puolestaan on hyvinkin taktinen ja passiivinen joukkue. Molemmilla on hyvät karttansa, ja onkin todennäköistä, että ottelua tarjoaa huikean kolmen kartan bängerin, mitä ei missään nimessä kannata missata.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

FURIA tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun Outsiders puolestaan poistaa Nuken. FURIA saa itselleen omaksi kartakseen Vertigon, missä joukkue on tunnettu loistavasta pelittelystään. Outsiders puolestaan valitsee itselleen Infernon, jossa Dzhami “Jame” Alin joukot ovat tykittäneet 70% voittoprosentilla.

Panokset otteluun on ehdottomasti syytä pitää alhaisina. Vaikka kolmen kartan mittelölle tarjotaan todella herkullista kerrointa, on asetelmat melko horjuvat. Ottelun kulku on pitkälti kiinni siitä, tuleeko serverille lohkovaihettakin parempi FURIA, vai kenties se brassijoukkue, minkä nähtiin pelittelevän esimerkiksi Cloud9:ä vastaan.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
THIS IS THE #ESLProLeague SEASON 16 PLAYOFFS.

12 teams, 6 days, 1 champion. 🏆

Starting on the 27th of September 2022. 📅