CS su 01.05. klo 23:30

FURIA - paiN

FURIA:lla ilmainen tie BLAST Premier Spring Finals -turnaukseen

BLAST Premier Showdown -turnauksessa on niin Euroopan kuin Amerikankin puolella enään finaalit pelaamatta. Kun Euroopan puolella ENCE ja Astralis taistelevat keskenään turnauksen ainoasta lipusta BLAST:n Premier Spring Finals -turnaukseen, taistelee samasta myös FURIA ja paiN Amerikan Showdownin puolella.

FURIA on ehdoton ennakkosuosikki illan otteluun. Joukkue on selvästi tasokkaampi, kuin paiN. Klo: 23:30 alkava ottelu voi hyvinkin olla ohi hieman yli tunnissa, mikäli FURIA saa menovaihteen päälle. Joukkue pelaa tällä hetkellä todella isolla itseluottamuksella pyytelemättä paljoa anteeksi. FURIA:n pelityyli on aggressiivinen ja peloton. Alemman tason paiN ei tule saamaan yhtään tilaa ottelussa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

PaiN pelaa ensimmäistä suurta finaaliaan, ja vaikka ottelu onlinessa pelataankin, voi jännitys olla hieman liikaa brasilialaisjoukkueelle. PaiN oli ollut tasaisen heikko suorittaja tähän turnaukseen saakka, ja nyt joukkue onnistui käytännössä voittamaan vain Liquidin merkittävänä joukkueena, ja täten joukkue pääsi turnauksen finaaliin.

FURIA:n karttavalikoima sekä pelaajat ovat yksinkertaisesti liian vahvoja. PaiN ei ole voittamassa karttaakaan FURIA:lta, mikäli joukkueet pelaavat omalla tasollaan. PaiN:n ainoa vahva kartta on Dust 2, mikä sattuu olemaan FURIA:n vakipoisto. Joukkue joutuukin täten hakemaan vauhtia jostain muusta kartasta, ja kun otetaan huomioon FURIA:n loistovire Nukessa, Overpassissa, Vertigossa, Ancientissa, Infernossa ja Miragessa, on selvää ettei paiN ole tänään vahvoilla.

10 euroa pelirahaa