CS la 14.05. klo 15:30

FURIA - Spirit

Yhden kartan Spirit ei pärjää vahvalle FURIA:lle

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Yksi näistä äärimmäisen mielenkiintoisista otteluista on brassijoukkue FURIA:n sekä venäläisjoukkue Spiritin välinen kohtaaminen, joka on ajastettu alkamaan klo: 15:30. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla, ja siinä kylmiltään Legends Stagelle saapuva FURIA saa vastaansa Challengers Stagen suurimman yllättäjän.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Spirit onnistui Challengers Stagella päihittämään Imperialin, Eternal Firen ja Astraliksen. Edellä mainitut joukkueet eivät ole kovinkaan kovatasoisia, ja vaikka esimerkiksi Imperialista napattu 16-6 -voitto voi vaikuttaa vakuuttavalta, on todettava, että kyseisessä ottelussa Imperial pelasi järjettömän heikosti, eikä ollut lähelläkään joukkueen todellista tasoa. Myöskään Astraliksesta ei vastusta ollut, kuten joukkueen otteista Liquidia vastaan nähtiin.

Spirit on voittanut Challengers Stagella heikkoja joukkueita, ja nyt vastaan asettuu yksi maailman kovatasoisimmista jengeistä. Yliaggressiivinen FURIA on todella nälkäinen uuden kokoonpanonsa kanssa, ja kun otetaan huomioon, että Dust 2 on FURIA:n vakipoisto, ei Spiritin mahdollisuudet näytä kovinkaan suurilta. Spirit raidasi nimittäin koko Challengers Stagen Dust 2:n avulla.

10 euroa pelirahaa