CS ti 01.02. klo 19:00

FURIA - Wisla Krakow

FURIA debytoi saffeen kanssa – art pääsee vihdoin vapaaksi

Tiistain mielenkiintoisin ottelu pelataan klo: 19:00 alkaen osana Pinnacle Winter Series -turnauksen puolivälieriä. Vastakkain turnauksessa asettuu nimittäin kokoonpanoaan päivittänyt FURIA sekä puolalaisjoukkue Wisla Krakow. Wislassa ei niinkään mielenkiintoisia elementtejä löydy, vaan mielenkiinto kohdistuu etenkin FURIA:n kerrointa ja joukkueen uutta pelaajaa Rafael “saffee” Costaa kohtaan.

saffee siirtyi FURIA:n kokoonpanoon paiN:n joukkueesta, missä kyseinen herra farmasi vuoden 2021 peräti 1,27 ratingillä ollen ylivoimaisesti joukkueensa paras pelaaja. FURIA on nyt jälleen täynnä tulivoimaa ja saffeen liittyminen vapauttaa myös joukkueen roolituksesta tiettyjä palasia, mitkä tekevät FURIA:sta yhden alkuvuoden mielenkiintoisimmista kokoonpanoista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ennen herran liittymistä joukkueen IGL ja ennen koko skenen aggressiivisimpana ja tehokkaimpana entrynä tunnettu Andrei “arT” Piovezan joutui toimimaan FURIA:n AWP-pelaajana. Art pääsee kuitenkin nyt eroon tästä roolista, joka vapauttaa hänet jälleen luomaan tilaa kokoonpanon vahvimmille frägääjille. Art loi itselleen tyylin, joka teki FURIA:sta äärimmäisen pelottavan vastustajan. Nyt hän voi palata vanhaan, ja luottaa, että joukkueella on myös tulivoimainen AWP, joka hoitaa oman tonttinsa.

Vastassa FURIA:lla on Wisla Krakow, joka on alemman tason joukkue. Wisla ei ole lähelläkään FURIA:n peakkia eikä täten ole missään nimessä voittamassa illan ottelua. Vaikka brassijoukkue pelaisikin pelikentille hieman ruosteisella formilla, on FURIA silti selvästi tasokkaampi, ja saffeen tulo nostaa joukkueen osakkeita välittömästi.

Ota FURIA:sta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen FURIA:n tasoituksen kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on FURIA:n lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA FURIAA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa