CS ke 01.06. klo 02:00

G2 - Astralis

G2 parantanut CT-puoltaan hurjasti – Astralis oman pickinsä T-puolen varassa

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

Suomalaisittain tiistain mielenkiintoisin ottelu alkaa yöllä klo: 02:00. G2 saa vastaansa tanskalaisjoukkue Astraliksen alemman bracketin välieräottelussa. Häviäjä ulos, kun voittaja puolestaan yhden voiton päähän pudotuspeleistä. Erittäin jännittävä ottelu luvassa, josta ei tunnetta varmastikaan puutu.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Otteluun lähdetään hakemaan G2:n tasoitusvoittoa. Joukkue on silmämääräisesti parantanut CT-puoliaan hurjasti. Majoreilla G2:n ongelmaksi koitui juurikin joukkueen CT-puolet, sillä joukkueelta puuttui tietynlainen mid-round aggressio kokonaan. Molemmissa ensimmäisissä Dallasin otteluissaan G2 oli todella aktiivinen CT-puolella, joka oli loistavaa nähdä.

Astralis valitsee lähes satavarmasti otteluun joko Nuken tai Ancientin, mitkä ovat tilastollisesti G2:n heikoimmat kartat. G2 pääsee Astraliksen valintaan starttaamaan juurikin CT-puolelta, ja mikäli sama meno jatkuu, mitä joukkueelta nähtiin eilen, on G2 todella vahvoilla. G2:n teropuolessa ei ole ollut koko joukkueen historiassa mitään ongelmaa. Aleksi “Aleksib” Virolaisen callit ovat olleet loistavia, ja koko joukkue pelaa yleisestikin hyvin yhteen juurikin T-puolella. Nyt kun parannusta on tullut juurikin CT-puolelle, ei Astraliksen pitäisi pystyä voittamaan enään 12 kierrosta Ancientin T-puolella, kuten edelliskerralla joukkue voitti G2:sta vastaan pelatessa.

10 euroa pelirahaa