CS pe 08.07. klo 20:30

G2 - ENCE

Aleksib ja G2 äärimmäisen kovassa paikassa – yksi ottelu ratkaisee kokoonpanon tulevaisuuden

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa perjantaina A-lohkon kuolemanottelussa vastaansa ENCE:n. Huippujoukkueet taistelevat ottelussa hengestään IEM Colognessa sekä mahdollisesti molempien joukkueiden kokoonpanostakin. Mikäli G2 lentää ulos Colognesta voittamatta otteluakaan, on asetelmat kesätauolle siirryttäessä brutaalit. Pelaajavaihdoksia tehdään satavarmasti, kun tunnetaan kuinka investoitunut ja omistautunut G2:n omistaja Carlos “ocelote” Rodríguez Santiago on organisaation Counter-Strike -joukkueeseen.

G2 ei ole saanut kokoonpanollaan aikaiseksi haluttuja tuloksia. Joukkue on pelannut mainiosti useimmassa turnauksessa, ja lopulta hajonnut täysin palasiksi juuri niissä tärkeissä otteluissa. G2:n taipaleet edellisissä turnauksissa ovat olleet vaikeita, kun vastaan on aina asettunut äärimmäisen vahvoja joukkueita. Esimerkiksi Majoreilla G2 pelasi äärimmäisen hyvää Counter-Strikea, hävisi kaksi BO1-ottelua todella kovatasoista Heroicia ja NAVI:a vastaan, ja lopulta sen ratkaisevan BO3-ottelun FURIA:a vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

G2:n on pakko suorittaa. ENCE näytti avausottelussaan Vitalitya vastaan erittäin heikolta, eikä joukkueen AWP-pelaaja Olek ‘hades’ Miskiewicz ja joukkueen uusin rifle-pelaaja Pavle ‘Maden’ Bošković saaneet juurikaan mitään impactia.

G2:lla on ottelussa ehdottomasti enemmän panosta. Mikäli nyt ei suoriteta, on joukkueen nykyisen kokoonpanon taival käytännössä ohi. Ongelmat eivät kuitenkaan ole IGL-puolella eikä AWP-puolella. Joukkueen Kovacin serkukset eivät suorita, ja katseet suunnataan etenkin Nikola “NiKo” Kovačin suuntaan. Herra ei ole oma itsensä.

G2:lla on vahva karttavalikoima, joka sopii ENCE:ä vastaan loistavasti. G2:n pelityyli Nukessa on vielä vahvasti peitossa, joten mikäli ENCE päättää valita kyseisen kartan omaksi kartakseen, on asetelmat G2:lle erittäin hyvät. Ancientia tuskin ENCE haluaa pelata, sillä muutokset kyseiseen karttaan ovat vielä niin tuoreet, ettei kyseisen kartan valitseminen ole kannattavaa. Ottelussa pelataan todennäköisesti Nuke, Dust 2 ja Mirage. Kolme loistavaa karttaa G2:lle, missä voitto pitäisi napsahtaa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa