CS ti 31.05. klo 00:00

G2 - ENCE

G2 aloitti räjähtävästi – pystyykö varapelaajan kanssa pelaava ENCE haastamaan?

G2 ja ENCE nappasivat voitot avausotteluistaan IEM Dallas -turnauksessa. Joukkueet pelaavat samassa lohkossa bracketin samalla puolella, joka tarkoittaa sitä, että joukkueet asettuvat tänään klo: 23:40 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa vastakkain taistelemaan paikasta oman lohkonsa finaaliottelussa.

G2 voitti avausottelussaan espanjalaisjoukkue Movistar Ridersin Nukessa lähes puhtaan CT-puolen päätteeksi lukemin 16-5. ENCE puolestaan nöyryytti samaisessa kartassa MOUZ:a varapelaajan kanssa voittaen ottelun lopulta 16-9. MOUZ:lla ei ollut ottelussa palaa, vaikka joukkue voitti ensimmäisellä puoliskolla pistoolikierrosta seuranneen forcen, ja sen jälkeiset antiecot sekä toisen puoliskon pistoolikierroksen sekä seuraavat antieco-kierrokset.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

G2 on tässä ottelussa suuri ennnakkosuosikki. MOUZ ei ole ollut lähelläkään huippujoukkueen tasoa, jonka vuoksi ENCE:n voitosta ei voi antaa liikaa kredittiä joukkueelle. Nuke on yksi ENCE:n parhaista kartoista, jossa Snappi on loistava callaaja. Nuke ei myöskään ole historiassa vaatinut Spinxiltä sankaritason suorituksia.

G2:sta vastaan pelatessa Spinxiä jäädään kuitenkin kaipaamaan. G2 poistaa oman vakipoistonsa Overpassin, kun ENCE puolestaan poistaa Infernon. G2 saa valittua otteluun Dust 2:n, jossa Spinxin puuttuminen tulee todennäköisesti näkymään todella selvästi. Spinxiä kuitenkin kaivataan entistäkin enemmän ENCE:n karttavalinnassa, mikä tulee hyvin todennäköisesti olemaan Ancient, mikäli ENCE lähtee hakemaan comfort-pickiä eikä huomioi Spinxin puuttumista. Jos Snappi on kuitenkin fiksu, on karttavalinta varmastikin Nuke, jossa G2 näytti todella vaaralliselta. Yli kahden kerroin kelpaa loistavasti G2:n ottelutasoitukselle, sillä ENCE:llä ei ole pelivaraa karttojen suhteen.

G2 teki omassa ottelussaan loistavia mid-round -aggressioita, mitä ei joukkueelta majoreilla nähty. G2:n ongelmat Majoreilla olivat juurikin CT-puolella, ja jos ne on nyt todettu, on G2 yksi IEM Dallasin ennakkosuosikeista.

10 euroa pelirahaa