CS su 31.10. klo 14:30

G2 - Entropiq

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

G2:n megavireelle jatkoa? Tarjolla paikka pudotuspeleissä!

PGL Major Stockholm -turnauksen Legends-vaiheen ensimmäinen päivä on taputeltu. Kaikki joukkueet pelasivat avauspäivänä kaksi ottelua, joten sunnuntaina on vuorossa joukkueiden kolmannet ottelut. Ensimmäiset kaksi joukkuetta varmistavat sunnuntaina paikkansa pudotuspeleissä, ja ensimmäiset kaksi joukkuetta tippuvat turnauksesta ulos. Putoamisvaarassa ovat ENCE, MOUZ, Evil Geniuses ja Vitality. Jatkopaikkaa tänään metsästävät NIP, NAVI, G2 ja Entropiq.

G2 ja Entropiq kohtaavat keskinäisessä ottelussaan ollessaan 2-0 -tilanteessa turnauksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen joukkueista etenee puhtaalla pelillä pudotuspeleihin. Kyseessä on ns. “ratkaisuottelu”, jonka vuoksi joukkueiden ensimmäisissä otteluissa käyttämä paras yhdestä -formaatti vaihtuu tähän sekä seuraaviin otteluihin paras kolmesta -formaatiksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tällöin joukkueiden nähdään poistavan omat vakipoistonsa ensin. G2 poistaa Overpassin, kun Entropiq puolestaan poistaa Infernon. G2 haluaa varmastikin valita omaksi kartakseen Nuken, kun Entropiq puolestaan voi valita esimerkiksi Dust 2:n tai Vertigon omaksi kartakseen.

G2:lla on karttaetu ottelussa ollessaan selvästi kokeneempi ja vahvempi joukkue. G2 poistaa toisena poistonaan juurikin Dust 2:n tai Vertigon riippuen Entropiqin valinnasta. Entropiq tällöin poistaa varmastikin Ancientin, jolloin Mirage olisi ottelun kolmas kartta. Näillä kartoilla G2 on selvässä etulyöntiasemassa, mikäli joukkue pystyy pitämään avauspäivän vireensä yllä. G2 näytti jälleen yhdeltä vaarallisimmista joukkueista, joka on yllättävää ottaen huomioon, kuinka ailahtelevaa joukkueen peli oli ennen turnausta. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, sillä elämme nykyhetkeä eli historian suurinta CS:GO -turnausta.