CS pe 03.06. klo 21:00

G2 - FURIA

G2 ja FURIA jälleen vastakkain!

IEM Dallasin pudotuspelit starttaavat tänään, perjantaina 3. kesäkuuta. Luvassa on äärimmäisen mielenkiintoiset ottelut, kun ENCE ja BIG odottavat jo vastustajiaan välierissä. Nyt kehään pääsee kuitenkin G2 ja FURIA, kun joukkueet kohtaavat illan ensimmäisessä puolivälierässä. Ottelun voittaja etenee pelaamaan ENCE:ä vastaan turnauksen välieriin.

Kyseessä on rematch PGL Major Antwerpin Legends Stagen ratkaisuottelusta, missä FURIA vei G2:n pudotuspelipaikan joukkueen nenän edestä ottelusarjan viimeisessä kartassa Ancientissa. Kyseisen ottelun jälkeen esimerkiksi G2:n tähtipelaaja Nikola “NiKo” Kovac sanoi haastattelussa G2:n tehneen suuren virheen karttavalinnoissa. Oli selvää, että joukkueen olisi pitänyt poistaa Ancient viimeisenä, jolloin kolmanneksi kartaksi olisi tullut Mirage.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

G2:n karttavalikoima alkaa pikkuhiljaa muodostumaan. Joukkue pystyy pelkän materiaalin puolesta pelaamaan aina Miragea, kun joukkueen tarvitsee, sillä rosterissa on NiKon ja serkkunsa Nemanja “hunter” Kovacin lisäksi myös Aleksi “Aleksib” Virolainen sekä Ilya “m0NESY” Osipov, joiden kaikkien lempikartta on juurikin Mirage. Tulivoimaa rosterista ei puutu.

Tällä kertaa G2 tulee naulaamaan karttavalinnat oikein. FURIA valitsee joko Ancientin tai Vertigon, joissa molemmissa etu menee selvästi brassijoukkueelle. G2 valitsee oman suosikkikarttansa Infernon tai vaihtoehtoisesti Nuken. Molemmissa selvä etu G2:lle. Kolmanneksi voisi tällä kertaa hyvinkin jäädä Mirage, jossa G2:n pitäisi lopulta hoitaa ottelu. Varmaa on kuitenkin ainoastaan se, että tasaista vääntöä voidaan jälleen kerran odottaa, kun molemmat saavat itseään suosivat kartat.

10 euroa pelirahaa