CS ti 17.05. klo 16:45

G2 - FURIA

G2:lla kaikki meriitit edetä pudotuspeleihin

Päivän toisessa PGL Major Antwerpin ottelussa suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 metsästää paikkaa isolla stagella. G2:lla on mahdollisuus päästä turnauksen kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon turnauksen pudotuspeleihin, mikäli brassijoukkue FURIA tänään kaatuu. Erittäin jännittävä ottelu näiden kahden huippujoukkueen välillä starttaa klo: 16:45.

G2:lta nähtiin loistavaa taistelutahtoa sekä erinomaista yhteispeliä joukkueen ottelussa Outsidersia vastaan. Vaikka CT-puoli ei Vertigossa lähtenytkään rullaamaan, teki G2 huikean nousun ottelun viimeisessä kartassa Dust 2:ssa, joka oli jälleen kerran Aleksib:n dominanssia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vaikka herra ei frägien muodossa ollutkaan kärjessä, näki G2:n pelistä selvästi Aleksin tekemät loistavat callit. Hymy suomalaispelaajan kasvoilla oli käsinkosketeltava ottelun jälkeen. Loistavan teropuolen callannut Aleksi oli joukkueensa sankari, joka lupaa erittäin hyvää G2:n puolesta juurikin FURIA:a vastaan pelattavaan otteluun.

G2:lla on rosterissa niin kovia suorittajia sekä Aleksin tuoma loistava johtopuoli, ettei haittaa vaikka yksittäinen pelaaja ei suorittaisikaan. Tämä todistettiin myös Dustissa, kun Kovacin serkusten hunter ei pystynyt suorittamaan ollenkaan koko ottelussa. Aleksin callaamat taktiikat sekä koko G2:n pelisuunnitelma toi kuitenkin voiton. Uskotaan, että Aleksi nähdään areenalla, sillä G2:n taso korkeimmillaan on yksinkertaisesti niin kova.

10 euroa pelirahaa