CS ma 09.05. klo 14:15

G2 - Liquid

Aleksib:n G2 iskussa Majoreiden avauskierroksella!

PGL Major Antwerpin avauskierroksen ottelut ovat selvillä. Challengers Stagen kuusitoista joukkuetta kilpailevat maanantaina 9. päivä toukokuuta alkaen kahdeksasta paikasta Majoreiden Legends Stagella. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelukierrosta, ja päivän toiset ottelut muovautuvat tuttuun tyyliin ensimmäisen kierrosten otteluiden tulosten perusteella.

Päästriimin toisessa ottelussa suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa vastaansa heikosti viime aikoina suorittaneen Liquidin. Ottelu alkaa klo: 14:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. G2 on kertoimien valossa ennakkosuosikki, ja joukkueelle tarjotaan maltillista 2,5 -kierroksen minustmerkkistä tasoitusta otteluun.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tasoitus napatan ilomielin taskuun. Liquid on ollut todella heikko viime aikoina, ja joukkue on hävinnyt lukemattomille alemman tason joukkueille. Jopa heikoista Pohjois-Amerikan joukkueista on ollut haastetta Jonathan “EliGE” Jablonowskin joukoille eikä peli eurooppalaisia huippujoukkueita vastaan ole yksinkertaisesti sujunut. Ainoa merkittävä voitto joukkueelta irtosi tanskalaisjoukkue Heroicia vastaan, kun Heroic floppasi ottelun täysin itse.

G2:n otteet ovat olleet verkkaisia. On kuitenkin tehtävä selväksi, että joukkueen pelimäärät viime aikoina ovat olleet hyvin vähäisiä, ja esimerkiksi tätä turnausta edeltävään RMR-karsintaan joukkue saapui peräti kuukauden tauon jälkeen virallisista otteluista. Pelituntuma on nyt saatu takaisin, ja G2 on valmiina etenemään Legends Stagelle. Esteitä ei rehellisesti pitäisi olla, sillä jo Katowicessa nähtiin G2:n todellinen formi, kun joukkue käy kaikilla sylintereillä.

10 euroa pelirahaa