Valorant ti 22.03. klo 20:00

G2 - Liquid

Tasainen ottelu luvassa – G2:n kerroin erittäin pelattava

Valorantin päivän toisessa Champions Tour EMEA-alueen ottelussa nähdään suomalaisväriä, kun Counter Striken suomalaiset kasvatit Aaro “hoody” Peltokangas ja Elias “Jamppi” Olkkonen asettuvat vastakkain G2:n ja Liquidin väreissä. Joukkueet ovat rankingin lähteestä riippuen joko sijoilla 4 ja 3 tai sijoilla 6 ja 3. Kärjessä kuitenkin ollaan.

Hoody pelaa G2:n riveissä. Joukkue on näyttänyt viime aikoina yllättävän kilpailulliselta, sillä voittoja on napsunut todella kovatasoisista linareista. Viime aikoina vain supervahvat fnatic sekä Acend ovat onnistuneet voittamaan G2:n, ja kyseiset ottelut menivät todella täpärälle. G2 nimittäin voitti kummassakin yhden kartan, ja sai yli kahdeksan kierrosta ottelun toisessa kartassa. Acendia vastaan joukkueella ei enään kolmannessa kartassa ollut mahdollisuuksia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Otteluun lähdetään pelaamaan G2:n ylikerrointa, joka muutamalla bookkerilla löytyy peräti 2,25 -tuntumasta. Kyseessä on huomattavan iso kerroin, kun muuaalla G2:n suoralle voitolle tarjotaan jopa alle kahden kerrointa. Toki on muistettava, että Valorantissa panosrajat ovat vielä pieniä, joten isoille pojille kyseisen skenen betsaaminen on lähinnä vasta lämmittelyä tulevaa varten, mikäli skene jossain vaiheessa kasvaa esimerkiksi CS:n tasolle.

G2 on hävinnyt kaksi viimeistä kohtaamista Liquidille, mutta näyttää tällä hetkellä vahvemmalta joukkueelta. Liquid on ollut vaikeuksissa eikä joukkueen pelaajat yksilötasolla ole loistaneet. Erittäin hyvä mahdollisuus G2:lle sekä hoodylle napata Liquidin ja Jampin päänahka.

10 euroa pelirahaa