CS ma 30.05. klo 19:00

G2 - Movistar Riders

G2:n tasoitus lapulle IEM Dallasin avausottelussa

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Turnauksen avausottelussa suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa vastaansa espanjalaisjoukkue Movistar Ridersin. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan tietysti paras yhdestä -formaatilla. G2 on ehdoton ennakkosuosikki otteluun, sillä Movistar Riders on ollut umpisurkea viime aikoina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ESL Pro Leaguen edellisen kauden oman lohkonsa puhtaalla pelillä voittanut Movistar Riders tuli allekirjoittaneen toimesta kutsutuksi melkoisen yliarvostetuksi joukkueeksi. Movistar Ridersin lohkoruni kyseisessä turnauksessa oli täysi fluke, jollaista tuskin nähdään tässä turnauksessa. Espanjalaisjoukkue palasi omalle heikolle tasolleen eikä pystynyt kilpailemaan edes selvästi heikompia joukkueita vastaan.

G2 on yleensä aloittanut turnauksensa hieman verkkaisesti. Tämän ei kuitenkaan tässä ottelussa pitäisi olla kovinkaan huolestuttava tekijä, sillä kartaksi valikoituu hyvin todennäköisesti joko Mirage tai Vertigo, missä molemmissa G2 on pelannut hyvää CS:ää. 4,5 -kierroksen tasoitus on verrattaen pieni ottaen huomioon espanjalaisjoukkueen viime aikaisen formin.

10 euroa pelirahaa