CS su 07.11. klo 20:00

G2 - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

S1mplen aika on koittanut – kruunataanko NAVI mestariksi?

Historian suurin Counter Strike -turnaus – PGL Major Stockholm 2021 huipentuu tänään, sunnuntaina pelattavaan finaaliotteluun. Finaalissa voittajaksi kruunataan joko Nikola “NiKo” Kovačin G2 tai Oleksandr “s1mple” Kostylievin NAVI. Ottelu alkaa klo: 21:00 Suomen aikaa ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

NAVI ei ole hävinnyt turnauksessa vielä karttaakaan, ja heillä on täten mahdollisuudet voittaa historian ensimmäisenä joukkueena major-turnaus häviämättä karttaakaan. S1mple jahtaa ensimmäistä major-voittoaan, vaikka pelaaja on palkittu maailman parhaaksi pelaajaksi jo kahtena vuotena sekä maailman toiseksi parhaaksi pelaajaksi niin ikään kahtena vuotena. S1mplen suurin vastus finaalissa on ehdottomasti vastapuolella pelaava NiKo, joka ei myöskään ole majoria onnistunut voittamaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

NAVI on ollut uskomattoman kovassa formissa läpi vuoden puhumattakaan joukkueen formista tässä turnauksessa. Edes pitkään online-aikakaudella dominoinut Gambit ei pystynyt haastamaan NAVI:a turnauksen välierissä, vaan venäläisjoukkue s1mplen johdolla paineli uskomattomaan 2-0 -voittoon, kun Gambit pystyi koko ottelussa voittamaan vain 11 kierrosta.

G2 olisi paperilla kelvollinen haastaja NAVI:lle, mutta joukkue törmää suuriin ongelmiin jo karttavalinnoissa. G2:lla ei yksinkertaisesti ole yhtään kelvollista karttaa, missä joukkue voisi rehellisesti haastaa NAVI:n. Joukkue tulee todennäköisesti valitsemaan Infernon, mutta siinäkin G2 tulee törmäämään ongelmaan, missä joukkue ei tiedä NAVI:n lopullista pelityyliä, sillä NAVI on pelannut Infernoa todella vähän.

S1mple tulee pokkaamaan ensimmäisen majorinsa, ja hän tulee tekemään sen tyylillä. Dominoivalla esityksellä NAVI:n pitäisi olla tänään hieman yli 23:00 Counter Striken uusi major-voittaja. Edellisissä major-finaaleissa nuorena epäonnistunut S1mple ei varmasti anna saman toistua, sillä siinä tapauksessa GOAT-titteli voidaan unohtaa pelaajan kohdalta täysin. Nyt on voitettava.

Maniac

@Maniac_CSGO
Here's the catch, what happened in the Major Grand Finals s1mple played?

vs SK in 2016, 0.63 rating (21 kills)
vs Astralis in 2018, 0.83 rating (24 kills)

Witnessing his evolution over the years I don't believe he could possibly disappear today, yet this is his Final Test.