CS ma 23.01. klo 16:00

G2 - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NAVI altavastaajana G2:sta vastaan? Nyt on kova kerroin tarjolla!

G2 ja NAVI asettuvat vastakkain maanantain ensimmäisessä BLAST Premiere Spring Groups -turnauksen ottelussa. Joukkueet pelaavat C-lohkon ylemmän bracketin finaaliottelussa. Ottelun voittaja etenee koko lohkon finaaliin odottamaan seuraavaa vastusta. Kyseinen ottelu starttaa klo: 16:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

NAVI:lle tarjotaan otteluun todella maukasta kerrointa. Vaikka G2 onkin viimeisin turnausvoittaja voitettuaan BLAST:n edellisvuoden World Finals -turnauksen Abu Dhabissa, on NAVI silti paperilla hieman vahvempi joukkue. G2:lla on edelleen ongelmana se, että rosterissa on kaksi heikkoa pelaajaa, jotka eivät suorita läheskään tarpeeksi tasaisesti. Kun G2 vei World Finals -turnauksen, oli Justin “jks” Savage yksi joukkueen parhaista pelaajista, ja Rasmus “HooXi” Nielsen selvästi parempi, kuin yleensä.

HooXi:lta ja jks:ltä ei voida odottaa samanlaisia suorituksia jatkuvalla syötöllä. NAVI:n kertoimesta entistäkin pelattavamman tekee se, että joukkueen uusin tulokas Andrii “npl” Kukharskyi näyttäisi istuvan todella hyvin joukkueen kokoonpanoon. Npl on taitava nuorukainen, joka voittaa tulivoiman puolesta NAVI:n entisen jäsenen Viktor “sdy” Orudzhev mennen tullen.

Karttojen puolesta pieni etu menee NAVI:lle. NAVI poistaa varmastikin Anubiksen, sillä joukkueen ei tarvitse olla huolissaan siitä, että G2 valitsisi NAVI:n vakipoiston Vertigon. Mikäli näin ei kuitenkaan tapahdu, on NAVI siinä tapauksessa varmastikin harjoitellut Anubista, ja kun joukkueella ei ole allaan vielä yhtään ottelua, on se täysi kysymysmerkki G2:lle. NAVI saa omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, jolloin kolmas kartta voisi olla Ancient tai Mirage.

Tomorrow we'll play against @G2esports in the #BLASTSpring Groups 2023 upper bracket final.

⏰: 15:00 CET
📰: navi.gg/en/publication…
Match odds: cutt.ly/e9r086n
#navination #CSGO