CS to 26.01. klo 19:30

G2 - NAVI

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SUPERKERROIN NAVILLE! G2 ei voita s1mpleä toistamiseen!

Torstain viimeinen BLAST Spring Groups -turnauksen ottelu ei esittelyjä kaipaa. Vuorossa on G2:n ja NAVI:n välinen ottelu, joka toimii siis turnauksen C-lohkon finaaliotteluna. Voittaja etenee suoraan kevään finaaliturnaukseen, kun häviäjä puolestaan saa vielä yhden mahdollisuuden Knockout Stagen merkeissä.

Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo: 19:30. Paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu on revanssi NAVI:lle, sillä joukkue hävisi jo G2:lle kertaalleen lohkoissa kolme päivää sitten. Tällöin G2 voitti todella tiukaksi venyneen ottelun kuitenkin 2-0. Toisessa kartassa edettiin jatkoajalle, kun ensimmäisen G2 puolestaan voitti lukemin 16-10.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueiden välinen lohko-ottelu oli pitkälti Nikola ‘NiKo’ Kovačin show. NiKo naputti taululle melkoisen 1.59 ratingin. Myös Ilya ‘m0NESY’ Osipov oli tuttuun tyyliin vireessä. NiKon vire kuitenkin ratkaisi ottelun G2:lle, sillä kun NAVI:n kaikki pelaajat pelasivat selvästi alle oman tasonsa, pelasi NiKo huomattavasti paremmin kuin normaalisti. Kun Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev ja muut NAVI:n superstarat heräävät tähän seuraavaan otteluun, on G2:lla hyvin vaikea matsi edessään.

Mikäli serverillä nähdään tuttu NAVI, jonka kokoonpanosta esille nousee myös Valeriy ‘b1t’ Vakhovskiy sekä Denis ‘electroNic’ Sharipov, on NAVI selvä suosikki. Kaksikko ei ole missään kovassa slumpissa, vaan nyt on kyse silkasta yhdestä ohipelistä, jossa rifle-duo ei suorittanut.

😎 @b1tcs holds the A site, pew-pew