CS pe 30.09. klo 20:00

G2 - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET! m0NESY:llä ja NiKolla tulee perjantai-iltana Aleksia ikävä

ESL Pro Leaguen perjantain viimeinen puolivälieräottelu tarjoaa melkoista viihdettä sekä erittäin maukkaan mahdollisuuden painaa ns. lämät tiskiin! Uudistunut G2 kohtaa klo: 20:00 alkavassa ottelussa NAVI:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee Pro Leaguen välieriin. NAVI on vain pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, joka mahdollistaa loistavan vedonlyöntimahiksen joukkueen puolesta.

G2 on pelitellyt Rasmus “HooXi” Nielsenin kanssa kohtalaisesti. Isoja haasteita joukkueen eteen ei ole vielä tullut, sillä G2 kohtasi lohkossaan pääasiassa heikkoja joukkueita. Edes FaZe-voittoa ei voi liikoja kehua, sillä FaZe oli koko turnauksessa kuin varjo itsestään eikä joukkue löytänyt oikeaa säveltä.

NAVI on tällä hetkellä liian kovassa formissa G2:n haastettavaksi. Jotta G2 voisi voittaa ottelun, pitäisi Ilya “m0NESY” Osipovin sekä Nikola “NiKo” Kovačin pelata elämänsä parhaat kartat. HooXi on uskomattoman heikko frägääjä, joka tulee laahaamaan joukkueen ankkurina tilastoissa illan ottelussa. Mikäli NAVI osaa pelata oikein, tulee joukkue hyväksikäyttämään HooXin pelaamia positioita jatkuvalla syötöllä.

NAVI on loistava kaikissa G2:n parhaissa kartoissa, ja joukkueelta löytyy hieman enemmän leveyttä omasta karttavalikoimastaan. Joukkueen puolesta painetaan maxbet illan otteluun, sillä G2 ei tule etenemään välieriin. Nautitaan illalla HooXi:n 20 ADR:n ja 0.5 ratingista samalla, kun m0NESY ja NiKo haikalevat Aleksi “Aleksib” Virolaisen perään.