CS to 04.11. klo 21:00

G2 - NIP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotiyleisön edessä pelaava NIP räjäyttää Globenin

Se päivä on koittanut. Viimeksi CS:GO täytti ison areenan majoreiden merkeissä 788 päivää sitten. Välissä on ollut pitkä ja kivinen online-ajanjakso, josta voimme olla kiitollisia, sillä perinteisessä urheilussa tälläistä etua ei ole. Tänään on kuitenkin aika juhlia. Counter Strike palaa areenoille järjettömän pitkän tauon jälkeen PGL Major -turnauksen merkeissä. Globen raikaa 16 000 ihmisen voimin, kun turnauksen kaksi ensimmäistä puolivälierää pelataan tänään, torstaina.

Kotiyleisön suosikki NIP pääsee estradille klo: 21:00 Suomen aikaa, kun joukkue saa vastaansa Legends Stagesta 3-0 -tuloksella jatkoon edenneen G2:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla ja sen voittaja selvittää tiensä turnauksen välieriin neljän parhaan joukkoon.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

NIP on kertoimien valossa pienoinen altavastaaja juurikin G2:n dominoivan lohkoesityksen jälkeen. On kuitenkin otettava huomioon, että ne kaksi joukkuetta, jolle NIP lohkoissa hävisi oli Gambit ja NAVI – kenties turnauksen kaksi tasokkainta joukkuetta. NIP:n AWP-pelaaja Nicolai “dev1ce” Reedtz myös avoimesti kertoi heidän heikkoutensa olevan juurikin nämä CIS-joukkueet.

Jos G2:n lohkovaihetta lähdetään tarkastelemaan, ei se lopulta ole niinkään kova. Joukkue pelasi neljä karttaa, voittaen ne kaikki. Vastassa oli heikkouksia osoittanut FaZe, CPH Flames sekä Entropiq. Ei todellakaan turnauksen kovatasoisimmat vastustajat. Tämän lisäksi G2 onnistui voittamaan kuusi pistoolierää kahdeksasta.

G2 onnistui myös voittamaan peräti 68.6% teropuolien kierroksista, joka ei tule toistumaan turnauksen vahvinta CT-joukkuetta NIP:ä vastaan. G2:n lohkovaihetta voi ehkä varovaisesti kutsua flukeksi, ja juurikin sen takia panokset laitetaan kotiyleisön edessä pelaavan ruotsalaisjoukkueen puolesta. Infernossa, Ancientissa sekä Nukessa edun saava NIP on ennakkoasetelmien perusteella vahvempi joukkue.