to 02.12. klo 14:15

G2 - TYLOO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

G2:lla ei mitään panosta turnauksessa – pelaavat varapelaajan avuin

Vuoden toisiksi viimeinen huipputurnaus IEM Winter 2021 starttaa tänään, torstaina molempien lohkojen BO1 -otteluiden merkeissä. Mukana turnauksessa on kuusitoista joukkuetta, jotka kilpailevat 250 000 dollarin palkintopotista. Turnauksessa ei ole mukana koko Counter Strike skeneä dominoinut NAVI, joten vihdoin muillakin joukkueilla on mahdollisuudet nostaa pokaalia.

Jo lähes kaksi kuukautta euroopassa majaillut kiinalaisjoukkue TYLOO saa nyt toisen mahdollisuuden eurooppalaisessa huipputurnauksessa. Joukkue osallistui PGL Major Stockholm -turnaukseen, jossa joukkue jäi harmillisesti Legends Stagen ulkopuolelle. TYLOO ei kuitenkaan antanut sen haitata, vaan pysyi Euroopassa kohteenaan juurikin tänään alkava IEM Winter.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

TYLOO saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa ranskalaisjoukkue G2:n, joka joukkueen harmiksi joutuu käyttämään turnauksessa varapelaajaa. Nemanja “nexa” Isaković ei nimittäin pääse osallistumaan turnaukseen, ja häntä korvaa G2:n organisaatiossa pitkään vaikuttanut entinen huippuluokan AWP-pelaaja Kenny “kennyS” Schrub.

TYLOO:lla on oikeat mahdollisuudet haastaa rikkonainen G2, joka tulee kaiken tämän lisäksi vielä todennäköisesti tekemään muutoksia kokoonpanoonsa turnauksen jälkeen. G2 on havitellut mm. NAVI Junior -joukkueessa pelaavaa Ilya “m0NESY” Osipovia sekä OG:n Aleksi “Aleksib” Virolaista. G2 ei panosta tulevaan turnaukseen, ja kaikki on nähnyt sen leffan, missä G2 ei panosta.

G2 Esports

@G2esports
CS:GO Roster Update