CS la 05.02. klo 14:00

G2 - Vitality

#G2ARMY – Lähes maxbetin voimin Aleksib:n superjoukkueen kelkassa!

BLAST Premier Spring Groups -turnaus jatkuu tänään, lauantaina kolmella Knockout Stagen ottelulla. Kyseisten otteluiden voittajat karsiutuvat suoraan Spring Finals -turnaukseen, kun puolestaan häviäjät joutuvat hakemaan paikkaa turnauksesta seuraavassa ottelussa. Päivän mielenkiintoisin ottelu on ehdottomasti Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman G2:n ottelu uutta Vitalityn kokoonpanoa vastaan.

Vitalityssä pelaa nykyisin vanhan coren lisäksi entiset Astralis-pelaajat Peter “dupreeh” Rasmussen sekä Emil “Magisk” Reif. Vitalityn rosteri on äärimmäisen lupaava, mutta rosterin odotukset ovat pitkälti pidemmällä kautta. Vitalityä nimittäin heikentää rosterin ranskalaispelaajille täysin uusi kommunikaatiokieli, joka luo tietyn kielimuurin rosterin sisälle. Myös valmentaja on vaihtunut, kun entinen Astraliksen koutsi Danny “zonic” Sørensen hyppäsi Vitalityn leiriin dupreeh:n ja Magiskin mukana. Vitalityn entinen koutsi Rémy “XTQZZZ” Quoniam valmentaa nykyisin juurikin G2:sta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

G2:n rosteri näytti uskomattoman vahvalta omassa lohkossaan. Joukkue onnistui voittamaan Complexityn sekä NIP:n kahdesti. Henkisestä vahvuudesta jo näinkin alkuvaiheessa kertoi joukkueen uskomaton comeback Miragessa NIP:ä vastaan 15-8 -tappioasemasta. NIP ei pelannut ollenkaan heikosti, josta osoituksena joukkueen voitto NAVI:sta paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa.

Vitalityn otteet olivat yllättävän varmoja. Joukkue murskasi MIBR:n edellisessä ottelussa, ja lohkoissakin vain FaZesta oli joukkueelle haastajaksi. Betsiin lähetäänkin yksinkertaisesti alkuotteluissa vahvemmalta näyttäneen joukkueen kelkkaan. G2 ja joukkueen nuori AWP-pelaaja Ilya “m0NESY” Osipov todistivat, ettei käsi tärise. Aleksin takut on katsottu, ja Nikola “NiKo” Kovačin aimi on mintissä. G2:n kelkkaan hypätään loistavalla 1,80 -kertsillä.

Ota G2:sta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen G2:n kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Floridan lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA G2 TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa