ti 11.06. klo 22:00

Gabon - Gambia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehottomuus vaivaa! Saavatko Aubameyang ja kumppanit edes Gambiaa vastaan mitään aikaiseksi?

Voiko Gambia jopa yllättää? Viime viikonloppuna Norsunluurannikkoa vastaan maaleitta jäänyt Gabon isännöi taannoin uuteen komentoon siirtynyttä vierailijaa. Avauskamppailu Johnathan McKinstryn alaisuudessa sujui mainiosti, kun Gambia kaatoi Seychellit 5–1-murskajaisissa – toki odotetusti. Kotijoukkueen saamattomuus alkaa pikkuhiljaa huolestuttaa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Gabon on liikenteessä käytännössä parhaalla kokoonpanollaan ja mukana ovat esimerkiksi Pierre-Emerick Aubameyang sekä Mario Lemina, meno ei ole vakuuttanut. MM-karsintoja joukkue on tahkonnut tähän saakka kolme ottelua, joissa se on tehtaillut ainoastaan neljä maalia. Joukkue on pelannut tehottomasti ja surkeasti siihen nähden, että valtaosa sen vastustajista operoi huomattavasti heikommalla materiaalilla varsinkin yläkertaa tarkasteltuna. Harmillisesti Gabonin kannalta seuraava vastustaja ei näihin ryhmiin lukeudu.

Musa Barrowin sekä huippulupaavan Feyenoord-hyökkääjän Yankuba Mintehin tähdittämä Gambia on selvässä nosteessa pitkäaikaisen valmentajan Tom Saintfietin hypättyä sivuun. Vaikka belgialainen nosti Gambian profiilia uskomattomalla tavalla, teki muutos heikosti sujuneen Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen selvästi hyvää. McKinstrylle tuleva ottelu on toinen joukkueen peräsimessä, joten kuherruskuukausi on tietenkin yhä menossa, mutta työkalut ovat kunnossa.

Vaikka Seychillit ei vastustajana kummoinen ole, on viiden maalin tekeminen Gambialle yhdessä ottelussa harvinaista herkkua. Murskavoiton arkkitehteina häärivät esimerkiksi Barrow sekä Minteh. Vierailija pelaa isännän tapaan pitkälti parhaalla miehistöllään, joten mitään ylikävelyä tässä ei ole odotettavissa. Gambia haastaa epävarman ja tehottoman isännän jopa voitosta, mutta lapulle tintataan tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus) kohdetta.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “tasapeli tai vierasvoitto” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.