ma 06.05. klo 20:10

GAIS - IFK Göteborg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gamla Ullevi repeää liitoksistaan – upeassa derbyssä perusluokka ratkaisee!

Maanantaina on vuorossa Göteborgin kiihkeä derby, jossa armoa ei pyydetä eikä anneta. Göteborgsklassikern käydään sarjataulukon puolesta tällä kertaa tasaisissa merkeissä, sillä kuuden pelatun kierroksen jälkeen joukkueet ovat alemmassa keskikastissa. Tosin tässä vaiheessa kautta suora voitto nostaisi joukkueita useamman pykälän ylöspäin. Gamla Ullevi on luonnollisesti revetä liitoksistaan tämän matsin yhteydessä.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

GAIS pelasi viimeksi vieraissa Djurgårdenia vastaan, ja otti kuonoonsa 1-0. GAISin ongelma on ollut ajoittainen tehottomuus, mikä juontaa juurensa epätasaisista esityksistä. Tosin nopea nousu alasarjoista Allsvenskaniin on otettava huomioon. GAIS oli pitkään varjojen mailla, mutta valmentaja Fredrik Holmberg nosti joukkueen takaisin parrasvaloihin. Tätä ottelua kannattajat ovat odottaneet pitkään.

Myös IFK Göteborgilla on ollut esityksissä klappia. Kivuliasta tappiota Häckenille seurasi upea vierasvoitto Brommapojkarnasta. Isännillä oli matsissa paikkansa, mutta 0-3 ei jätä selittelyille sijaa. Henkisesti selkeä vierasvoitto oli varmasti suunnattoman tärkeä, ja hengen on oltava tässä derbyssä korkealla. Nuori Elis Bishesari vaikuttaa hyvältä vastaukselta orastavaan maalivahtiongelmaan.

IFK Göteborg

@IFKGoteborg
💙| Santos, Skjellerup, Yalcouye – och tre poäng med hem till Göteborg!

#ifkgbg

IFK Göteborg on joukkueista vahvempi, vaikkei sitä tuloksista suoraan huomaakaan. Jos joukkue jatkaa samalla linjalla kuin BP:tä vastaan, voi GAIS joutua ongelmiin. Vieraskerroin derbypeliin on ainakin riittävä, joten sitä kohden mennään.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!