AFCON 2022 su 16.01. klo 15:00

Gambia - Mali

Gambia on todennäköisesti aliarvostettu Malia vastaan

Korkeatasoista fudista tulee telkkarista jatkuvalla syötöllä, sunnuntai ei ole poikkeus. Tulee sellaisia klassikoita kuten Gambia – Mali.

AFCON:issa on aidosti tunnetta ja tämä on elämää suurempaa. Rakkautta, liikettä, tanssia ja hymyä. Elämää.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Oli miten oli, niin ovat nämä matsit ihan makeita kentän laadusta huolimatta. Samalla löytyy seuraavalle silmälle vetosaumoja.

Kerroinasettelussa on todennäköisesti Mali hinnoiteltu liian alas, joten Gambian +0.5 aasialainen tasoitus kelpaa vedoille.

Aina joutuu hieman miettimään markkinan liikkeitä, mutta tällä kertaa uskoisi pelaavan pussiin. Ainoa synkkä asia on Gambian laitapakin Ibou Tourayn loukkaantuminen.

Malin keskikenttä on erittäin rautainen ja Brightonin Yves Bissouma on tietojen mukaan tulossa avaukseen RB Leipzigin Amadou Haidaran viereen. Laatua löytyy periaatteessa.

Mistä laatua puuttuu on kuitenkin pelikenttä, joten double chance gambia/tasuri kelpaa. Toivottavasti sattuma ja arvaamattomuus ovat tällä kertaa puolella.

10 euroa pelirahaa