CS ke 17.11. klo 11:00

Gambit - Fiend

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gambit iskussa ensimmäistä kertaa majoreiden jälkeen

Venäläisjoukkue Gambit on jälleen kehässä majoreiden jälkeen keskiviikkona klo: 11:00 alkavassa ottelussa. Joukkue kohtaa bulgarialaisjengi Fiendin paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa, jonka voittaja etenee V4 -turnauksen A-lohkon ylemmän bracketin finaaliin. Gambit on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki, sillä joukkue on tasoltaan selvästi parempi ja Fiendillä on ollut jokseenkin vaikeuksia huippujoukkueita vastaan.

Gambit tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Nuken, kun Fiend puolestaan poistaa Vertigon. Gambit käyttää viimeiset kaksi karttapoistoaan varmastikin Ancientiin sekä Dust 2:n, jolloin Fiendin poistaessa Overpassin, saa joukkue päättää pelataanko ottelu Miragessa vai Infernossa. Kyseessä on yhtä vahvat kartat Fiendille eikä Gambitkaan ole toisessa selvästi parempi, kuin toisessa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Gambit on kuitenkin paperilla selvästi vahvempi joukkue, sillä Fiend on viime aikoina ollut hankaluuksissa jopa heikompia alemman tason joukkueita vastaan. Panokset kannattaa kuitenkin pitää ottelussa pieninä, sillä BO1 -ottelussa voi tapahtua mitä vain ja täytyy kuitenkin ottaa huomioon se, että kyseessä on Gambitin ensimmäinen ottelu majoreiden jälkeen.

Loistavasti majoreilla pelannut, ja välierissä turnauksen voittaneelle NAVI:lle hävinnyt Gambit on tavallisena päivänä ylivoimainen suosikki ottelun voittajaksi. Jää kuitenkin nähtäväksi, millainen Gambit serverillä nähdään, jonka vuoksi panoskooksi on asetettu vain 1 yksikkö.

Gambit Esports

@GambitEsports
Already made a new friend in Budapest 🤓

#GambitCSGO