CS ma 14.02. klo 19:00

GamerLegion - 00Nation

00Nationilla selvästi enemmän tulivoimaa

Yksi illan mielenkiintoisimmista otteluista pelataan klo: 19:00 alkaen, kun todella tulivoimaisella kokoonpanolla varustettu 00Nation saa vastaansa GamerLegionin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osa Pinnacle Winter Series 2 -turnausta. 00Nation on erittäin mielenkiintoinen brasilialaisjoukkue, joka nappasi kokoonpanoonsa legendaarisen Marcelo “coldzera” Davidin lisäksi kaksi Etelä-Amerikan suurinta CS-lupausta Mario “malbsMd” Samayoan ja Santino “try” Rigalin.

Herrat ovat aloittaneet uransa 00Nationin riveissä vahvasti, kun toinen heistä on ollut tilastotaulukon kärjessä jo kolmessa ottelussa pelaamastaan neljästä ottelusta. 00Nation on voittanut juurikin kolme ottelua, sillä joukkue hävisi ensimmäisen ottelunsa 1WIN:lle. Muutenkin otteet ovat parantuneet huomattavasti ensimmäisten otteluiden sekoiluista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Brassijoukkue poistaa varmastikin Vertigon, kun GamerLegion puolestaan poistaa Dust 2:n. Tällöin 00Nation saa valittua omaksi kartakseen vaikkapa Infernon, missä GamerLegion on ollut suorastaan surkea. 00Nation paras kartta on Mirage, joka tulee tässä tapauksessa jäämään varmastikin kolmanneksi kartaksi, sillä kyseinen kartta on myös GamerLegionin suosikki. Ruotsalaisjoukkue tulee kuitenkin varmasti valitsemaan esimerkiksi Overpassin, sillä 00Nation tulivoiman kohtaaminen Miragessa ei välttämättä ole hyvä idea.

Lapulle napataankin kolmannen kartan tappolinjan tasoitusta brassijoukkueen kautta. Selvästi tulivoimaisempana joukkueena ovat he jokaisessa kartassa isoja suosikkeja juurikin tappolinjoilla. Esimerkiksi Uniqueta vastaan pelatussa ottelussa Overpassissa, oli 00Nation tappojen puolesta peräti 18 tappoa edellä, vaikka ottelu päättyi jatkoajalla joukkueen hyväksi lukemin 19-17. Se jos joku kertoo tulivoimasta.

10 euroa pelirahaa