CS ke 01.12. klo 16:00

GamerLegion - Anonymo

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

GamerLegionille loistavaa ylikerrointa tarjolla!

Keskiviikon yksi herkullisimmista Counter Strike -matseista vedonlyönnin näkökulmasta pelataan ruotsalaisen GamerLegionin ja puolalaisen Anonymon välillä. Ottelu on osana ESEA:n ja ESL:n toiseksi korkeimman ESEA Premier -sarjatason 35 -kauden A-lohkoa, mikä on näiden joukkueiden osalta vasta aluillaan. Anonymo on nimittäin pelannut lohkossa kaksi ottelua, kun GamerLegion puolestaan kolme. A-lohkossa pelejä tuele yhteensä kahdeksan.

Ottelu on vedonlyönnin näkökulmasta herkullinen yhden ainoan seikan takia. GamerLegionin kerroin on asetettu aivan käsittämättömän korkealle. Ruotsalaisjoukkue on viime aikoina ollut selvästi vahvemmassa vireessä, kuin Anonymo, joka on hävinnyt otteluita mm. täysin tuntemattomalle 1shotille, Sproutille ja Movistar Ridersille. Näiden lisäksi joukkue melkein hävisi suomalaisjoukkue KOVA:lle Miragessa, kun KOVA sai peräti 13 kierrosta.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Anonymon meininki ei näytä kovinkaan vahvalta. Entäs sitten GamerLegionin? Ruotsalaisjoukkue on ollut jo pitkään yhessa saman kokoonpanon voimin, joka on tietyllä tavalla herttaista. GamerLegion ei nimittäin lukemattomista otteluista ja turnauksista huolimatta ole kertaakaan onnistunut saamaan kivuttua edes lähelle Tier 1 -tason rajaa, minne kaikki heidän tasoiset joukkueet tietysti tähtäävät. ESEA Premier on yksi “helpoin” tie sinne, nimittäin liigasta on mahdollisuus karsia ESL Pro Leagueen.

GamerLegionin tulokset ovat olleet viime aikoina selvästi parempia, kuin puolalaisjoukkueen. GamerLegion on kirjannut voittoja mm. Finestista, Entropiqista sekä SAW:sta, ja joukkueen karttavalikoima kaiken tämän lisäksi näyttää erittäin vahvalta. Joukkueelle Coolbetin asettama 2,37 -kerroin on aivan liian suuri, ja se on hyödynnettävä peleille. Coolbetille tili auki ja sassiin!

GamerLegion

@GamerLegion
Quick 180 into the double

@iMeCSGO is aware