CS ti 01.11. klo 22:00

GamerLegion - Bad News Eagles

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

GamerLegion Majoreiden musta hevonen? Loistokerrointa BNE:tä vastaan!

Hieman yllättäen Legends-paikasta kilpailevat GamerLegion ja Bad News Eagles kohtaavat tiistaina 2-0 -tilanteessa olevien joukkueiden ottelussa. Ottelu alkaa klo: 22:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. GamerLegion on ehdoton ennakkosuosikki otteluun, sillä joukkue on BNE:stä poiketen näyttänyt kilpailulliselta myös huippujoukkueita vastaan.

BNE:n voitot tapahtuivat varapelaajalla pelaavaa BIG:ä sekä umpisurkeaa 00Nationia vastaan. GamerLegion puolestaan päihitti 9z:n sekä yhden koko Major-turnauksen ennakkosuosikin Vitalityn. GamerLegionin formi on erittäin kova, ja yksilöpelaajat todella kovassa liekissä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

GamerLegion tulee poistamaan ottelussa Dust 2:n, kun BNE puolestaan poistaa Overpassin. BNE saa itselleen esimerkiksi Ancientin, kun GamerLegion voi valita itselleen esimerkiksi Vertigon. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä potentiaalisesti Mirage, missä GL on niin ikään äärimmäisen kovassa tikissä.

GL saa otteluun paremmat kartat, ja selvästi paremman forminsa ansiosta joukkue on suuri ennakkosuosikki. GamerLegionille tarjottu kerroin kelpaa lapulle mainiosti, sillä se on aivan liian korkea.

Intel® Extreme Masters

@IEM
With two rounds of the #IEM Rio Challenger Stage complete check out the swiss bracket below to track the tournament progress 👇

Teams will be advancing and going home tomorrow. 👀