CS ke 02.11. klo 23:00

GamerLegion - FURIA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa FURIA:n ja GamerLegionin väliseen otteluun!

Intel Extreme Masters Rio Major-turnaus on edennyt Challenger Stagen neljännelle kierrokselle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki jäljellä olevat ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä tästä hetkestä lähtien jokainen joukkue on joko eliminaatiovaarassa tai yhden voiton päässä Legends-paikasta.

Kotiyleisön viimeinen toivo FURIA saa keskiviikkona klo 23:00 alkavassa ottelussa vastaansa GamerLegionin. Otteluun napataan karttaoveria, sillä molemmat joukkueet saavat itselleen loistavat kartat. GL poistaa vakipoistonsa Overpassin, kun FURIA puolestaan poistaa Dust 2:n. Tällöin GamerLegion saa itselleen Infernon, kun FURIA puolestaan voi valita itselleen esimerkiksi Nuken tai Ancientin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

GamerLegionilla oli vaikeuksia Bad News Eaglesia vastaan tiistaina. FURIA on hyvin samantapainen joukkue pelityyliltään. Kaikki tai ei mitään meiningillä painetaan. FURIA:n voittokerroinkin on juuri ja juuri pelattava, mutta kuten aikaisemmin on nähty, voi kotiyleisön tuki olla myös paine enemmän kuin helpotus. Molempien pitäisi kuitenkin kartat viedä, sillä FURIA on umpisurkea Infernossa, kun puolestaan GamerLegionin peli Nukessa ja Ancientissa ei ole ollut kovinkaan terävää.

Intel® Extreme Masters

@IEM
The #IEM Rio Challengers Stage - Round 4

Check out all of tomorrow's elimination/advancement match-ups below! 👇

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Yli 2,5 -karttaa kertoimella 2.14.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2.14 🤘