CS ke 16.11. klo 15:30

GamerLegion - HEET

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HEET umpisurkea – GamerLegionille loistavaa kerrointa!

Elisa Masters Espoo -huipputurnaus käynnistyy keskiviikkona. Molemmat lohkot pelataan päivässä paras yhdestä -formaatilla, ja parhaat etenevät pudotuspeleihin. Mukana turnauksessa on kaksitoista joukkuetta eli kuusi per lohko. Molemmista lohkoista jatkoon etenee kolme joukkuetta. Lohkoykköset suoraan välieriin, ja muut puolivälieriin. Palkintopotissa on 200 000 dollaria, ja paikka ensi vuoden IEM Katowice -turnauksessa.

Päivän toiseksi kohteeksi on valikoitunut GamerLegionin voittokerroin ranskalaisjoukkue HEET:ä vastaan. GL pelasi loistavasti AWP-pelaajansa Frederik “acoR” Gyldstrandin ja IGL:nsä Kamil “siuhy” Szkaradekin johdolla Brasilian Majoreilla. Kokemusta on nyt karttunut ja joukkue on henkisesti selvästi vahvempi.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Vastaan asettuva HEET ei ole kummoinen joukkue. G2:sta HEET:n nappaama Audric “JACKZ” Jug pelaa edelleen umpisurkeilla tilastoilla eikä joukkue näytä kehittyvän ollenkaan. HEET:n karttavalikoima on surkea, ja kun joukkue joutuukin poistamaan kolme heikointa karttaansa, ei jäljelle jää GL:n poistojen jälkeen juurikaan HEET:lle sopivaa karttaa.

Ulos karttavalikoimasta lentää Nuke, Inferno, Dust 2, Overpass ja Nuke, jolloin ottelu pelattaisiin Vertigossa tai Ancientissa.

Elisa Esports

@ElisaEsports
Soon @MetroAreena looks like nothing before when #ElisaMasters Espoo '22 begins 🤩

We are all waiting for the matches, but there is also a lot of activities to do, thanks to our amazing partners! 🤝

🔗elisaesports.com/2022/11/15/eli…