CS ke 02.02. klo 10:50

GamerLegion - Sprout

Sprout kovassa iskussa!

Thunderpick Bitcoin Series jatkuu keskiviikkona heti aamusta klo: 10:50 alkaen, kun ruotsalaisjoukkue GamerLegion saa vastaansa Sproutin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Sprout on selvä ennakkosuosikki otteluun, sillä GamerLegion on ollut viime aikoina todella heikossa iskussa. Joukkue on kirjannut viime päivinä kaksi tappiota SKADE:lle sekä yksittäiset niin Wisla Krakowille, kuin myös Uniquelle.

Sprout saa otteluun loistavat karttavalinnat. Saksalais-tanskalaisjoukkueen karttavalikoima on nimittäin erittäin hyvässä kuosissa, kun poolista löytyy peräti kuusi karttaa yli 60% voittoprosentilla. Sprout poistaa otteluun lähdettäessä Nuken, jolloin joukkue saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon. Infernossa Sproutilla on 76% voittoprosentti sekä 17 pelattua ottelua, kun vastustajallaan puolestaan löytyy vain 33% voittoprosentti ja 15 pelattua ottelua.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Gamerlegion poistaa vakipoistonsa Dust 2:n ja valitsee varmastikin Overpassin. Overpassissa joukkueilla on lähes sama 70 pintaan asettuva voittoprosentti sekä yli kymmenen pelattua ottelua. Fakta on yksinkertaisesti se, että kun Sprout saa poistettua heikoimman karttansa Nuken, ei GamerLegionille jää valittavaksi kelvollista karttaa.

Tämän vuoksi Sprout on äärimmäisen hyvissä asemissa ottelun kannalta, ja tulee todennäköisesti voittamaan sen jopa 2-0. Lapulle kelpaa tässä tilanteessa kuitenkin joukkueen suoran voiton kerroin, joka on Fansbetillä erittäin maukas 1,60.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Sprout” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa