ATP ke 06.07. klo 16:30

Garin - Kyrgios

Nick Kyrgios havittelee paikkaa välierissä! Mitä Wimbledonin sakkokeisari tarjoilee seuraavaksi?

Käsittämättömän upean nousun edellisessä ottelussaan esitellyt Cristian Garin kohtaa seuraavana Wimbledonin pahan pojan Nick Kyrgiosin, joka ei vähemmän yllättäen ole jäänyt otsikoitta saati sakoitta. Jälkimmäisenä mainitun australialaisen yllä on hieman tummempia pilviä, mitä tulee matsikuntoon – miehen olkapää vaikutti edellisessä kamppailussa olevan hieman heikossa hapessa. Toisaalta peliesitykseen tämä ei lopulta liikaa vaikuttanut.

Garin ei olisi voinut edellisellä kierroksella hienompaa suoritusta tarjoilla. Mies lähti isona altavastaajana otteluun Alex De Minauria vastaan ja oli jo 0–2-numeroin häviöllä, mutta käänsi ottelun 3–2-voitokseen. Matsi ratkesi vasta viidennen erän katkaisupelissä, jossa chileläinen tarjoili niin ikään huiman nousun tappiolta ottelun ratkaisuun. Jos Garin jatkaa Kyrgiosia vastaan siitä, mihin toista australialaista vastaan jäi, on 26-vuotiaalla yllättäjällä kaikki mahollisuudet sysätä kohupelaaja jatkosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Yksi suurimmista kysymysmerkeistä ottelun alla on Kyrgiosin pelikunto. Olkapää vaikutti olevan hieman rikki. Ainakin siihen malliin mies jo Brandon Nakashimaa vastaan 3–2-numeroin voittamansa ottelun avauserässä popsi kipulääkkeitä, että käsi tuskin täysin on kunnossa. 27-vuotiaan australialaisen peliesitykseen orastava loukkaantuminen näytti vaikuttavan jopa positiivisesti tai ainakin siihen malliin mies latoi ykkössyöttöjä keskimäärin noin 215 kilometrin tuntivauhdilla ruutuun. Kun tiedetään pelaaja, joka tässä on kyseessä, voi koko vamma olla tietysti enemmän tai vähemmän teatteria ja psyykkausta.

Oli miten oli, Garin pystyy varmasti pakottamaan Kyrgiosin palloralleihin ja ne eivät ole australialaisen leipälaji. Ajoittain tässä turnauksessa pitkälle yli kymppitonnin sakkoja saanut pelaaja sortuu edelleen löysäilyyn. Jos sensaatiomaista turnausta pelaava chileläinen todella saa Kyrgiosin ajettua ulos tämän mukavuusalueelta, on tällä kaikki mahdollisuudet naulata voitto. Ottelupari on tässä vaiheessa joka tapauksessa nähtävä kerroinasettelua tasaisempana.

Chilen lahjalle tarjoiltu huima kerroin kiinnostaa sen verran, että siihen tartutaan kiinni maltillisella panostuksella. Kyrgiosin mahdollinen olkapääongelma painaa toki jonkin verran vaakakupissa ja molemmilla on allaan viisieräiset kamppailut. Erityisen kestävänä pelaajana australialaista ei tunneta. Vaikka toistaiseksi mies on pystynyt suhteellisen tasaiseen suorittamiseen, voi milloin tahansa notkahtaa. Garinin voittoa otetaan lapulle Sportazalla! Avaa pelitili tästä ja nauti hulppeasta tenniskohteiden valikoimasta sekä makeista kertoimista.

10 euroa pelirahaa