Ruotsin Superliiga su 25.09. klo 18:00

Gävle - Falun

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Mikä tukkapölly – Mestarisuosikki laittaa sarjanousijan maaliverkot tiukalle

Gävlen startti korkeimmalla sarjatsolla on ollut vaikea. Sarjanousijan materiaali on todella rajallinen, eikä rokkitähdet Alexander Rudd sekä Billy Nilsson ole enää aivan uransa parhaimmassa tikkarissa. Kahdessa ottelussa omissa on kolissut railakkaat 18 kertaa ja hyvin todennäköisesti tätä lukemaa saadaan tänään rullata reippaasti ylöspäin.

Rudd-Nilsson kaksikon takana Simon Cederström on osunut maalipuiden väliin jo kolmesti ja tämän lisäksi ainkin Alexander Larsson pystyy latomaan reikäkuulaa vastustajan verkkoon. Gävlen maalinsulla duo Andersson-Stensson on surkuhupaisan huono.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Mestarisuosikki Falunin alkukauden kuntoa epäiltiin vähäisten pre-season otteluiden takia, mutta hallitsevanmestarin tuloskunto tuskin on jäänyt nyt keneltäkään huomaamatta.

IBF seilaa vähemmän yllättäen ilman tappioita ja kahden voiton jälkeen maaliero on ihan mukiinmenevä 20-5. Maajoukkuetähtiä vilisevästä joukkueesta esiin on noussut jälleen Alexander Galante-Carlström, joka on pussittanut alkukauteen jo seitsemän täysosumaa.

SportExpressen

@SportExpressen
WOW! 🌟🌟🌟

Emil Ruud svarar för årets läckraste passning – direkt i premiären: ”Det finns i någon innebandybok att lära ut, det kan jag lova!”


Voittajasta ei tule olemaan mitään epäselvyyttä ja illan päätteksi taululla tulee komeilemaan varsin tylyt lukemat. Gävle osuu kotivauksessaan muutamaan otteeseen ja Falun hoitaa loput. Pahalle päälle äityessään taalainmaalaiset nasauttavat overin kotiin jo puolessa välissä ottelua, pelkästään tehdyillä osumillaan.