PDC la 17.12. klo 15:00

Gawlas - Burnett

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huikeaa! Dartsin tulevaisuus ja menneisyys kohtaavat – tulevaisuus voittaa!

Lauantai-iltapäivänä Ally Pallyssa kohtaavat dartsin tulevaisuus ja menneisyys. Adam Gawlas on parikymppinen tshekki, joka tekee kovaa tuloaan PDC-areenoille – tämänhetkinen ranking on 73. Richie Burnett on jo kypsässä iässä, ja tekee vielä kerran paluuta. Burnettin ura otti melkoisen hitin ennen 2015 MM-kisoja, kun mies kärysi kokaiinista. Takaisin paluu ei ole ollut kivutonta korskealla Prince of Wales -lempinimellä kulkevalle konkarille.

Adam Gawlas on dartsissa luonnonlahjakkuus, ja nuorukainen tekee jo parikymppisenä hyvänlaista nousua lajin ammattilaisten joukossa. Viime kuun Grand Slamissa tikkakäsi hieman väpätti kokeneempia kettuja vastaan, mutta viimeinen ottelu Dirk van Duijvenbodea vastaan paineettomassa tilassa oli tappiosta huolimatta oikein hyvä. MM-areenalla paineet ovat tietysti läsnä, ja kokemattomuus on tähän matsiin tullessa nuoren tshekin ainoa synti.

Burnett on pyörinyt PDC-ympyröissä jo viime vuosituhannelta asti, mutta viime vuosina on ollut yllä mainitusta syystä hiljaisempaa, eikä kypsällä iällä comebackin tekeminen ole enää mikään pikkujuttu. Mikään ihan turha viskoja Burnett ei ole ollut, sillä parhaimpina vuosinaan mies heitteli pariin otteeseen MM-kisoissa kahden sakkiin ja turnausvoittojakin on miehelle kertynyt kiitettävästi. Tällä hetkellä ranking huitelee sadan huonommalla puolella.

Burnettia puoltaa kokemus ja eletty elämä, Gawlasia oikeastaan kaikki muu. Melko tasaisena tätä matsia voi lähtökohtaisesti pitää, ja altavastaajana Gawlasille lähtee perusmoukku. Tshekin kertoimet ovat lisäksi nousussa, joten tässä pelataan vastapalloon. Uudet asiakkaat voivat turvautua Galaksinon upeaan avajaistarjoukseen, josta lisää tarinaa alla.

Näin teet tällä vedolla 55€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Gawlasille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Gawlas voittaa 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.