Kakkonen to 11.08. klo 18:30

GBK - VIFK

GBK vaikeuksissa vahvan VIFKin kanssa!

Torstaina Kakkosen C-lohkossa putoamiskamppailuun ajautunut GBK yrittää ottaa pisteitä kauden yllättäjän viittaa pitävältä VIFK:lta. Kokkolalaisilla on putoamisviivaan vain kolme pistettä – täysin sama määrä kuin VIFK:lla on sarjakärkeen. Toki kannattaa muistaa, että tätä vihjettä kirjoitettaessa lohkoa johtavalla JJK:lla on edessä paikallismatsi FCV:tä vastaan. Joukkueet ovat joka tapauksessa selkeästi kahden kerroksen väkeä.

GBK:n otteet heilahtelevat, ja ongelmia on ollut paikoitellen sekä paikkojen hyväksi käyttämisessä että alakerran tiiviydessä. Etenkin avausjakso kotimatsissa OTP:tä vastaan oli joukkueelta todella nahkeaa tekemistä. Vieraspeli Kajaanin Hakaa vastaan oli parempi, mutta tuloksellisesti jäätiin lapsipuolen asemaan, kun hallinta ei konvertoitunut maaleiksi. VIFKiä vastaan rima nousee yhä korkeammalle. Parin pelurin pelikuntoa tarkastellaan vielä ottelun alla.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

 

VIFK sen sijaan tekee kentällä oikeita asioita ottelusta toiseen, ja tulokset ovat olleet pääosin hyviä. Nyt alla on viiden ottelun tappioton putki, ja viimeiset kolme ottelua ovat sujuneet voitokkaasti yhteismaalein 6-0. Vaasalaiset ovat siis lohkon toiseksi paras joukkue sekä koko kauden että kuntopuntarin perusteella. VIFK:in Giuseppe Lo Giudice sekä Viktor Villför kärsivät torstaina pelikieltoa.

Peleihin otetaan suoraa vierasvoittoa. GBK väläyttelee, muttei tämänhetkisellä tasollaan ole lähtökohtaisesti riittämässä vaasalaisille. Yksittäinen peli vieraissa tietysti laskee voiton todennäköisyyttä osallaan, mutta valueta jää silti. Ota samalla näppärä pikkubuukkeri BetTarget matalan kynnyksen bonarilla haltuun.

10 euroa pelirahaa