Serie A pe 06.05. klo 22:00

Genoa - Juventus

Törmääkö huippuvireinen Juventus pistemenetykseen yllättävässä paikassa? Panokset ovat katossa!

Isännän poissaolotilanteessa ei ole muutoksia ja se on herännyt kauden tärkeimmillä hetkillä taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Syksy ja alkuvuosi menivät aivan takapuolelleen, mutta tällä hetkellä Genoasta ei voi enää puhua totaalisena reikäjuustona. Vanha rouva on ollut kovassa tikissä viime aikoina, mutta jälleen kerran kokoonapanon osalta on pari kysymysmerkkiä.

Genoa on eittämättä parantanut pelaamistaan paljon, vaikka tällä hetkellä sillä on jälleen käynnissä vaikeampi jakso. Viiden matsin otannalla joukkue on pussittanut ainoastaan kaksi maalia ja voittanut kerran. Tätä pätkää edelsi kuitenkin peräti seitsemän tasapelin ja voiton värittämä kahdeksan kamppailun pisteputki. Ilman pienimuotoista heräämistä joukkue ei kuitenkaan missään tapauksessa olisi enää taistelemassa sarjapaikastaan, jonka säilyttämisestä ryhmää erottaa tällä hetkellä neljän pisteen kaula.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Juventus on ollut viime aikoina todella vahva ja kairannut pisteitä neljästi peräkkäin. Joukkue on selvähköllä kymmenen pisteen erolla neljännellä sijalla. Sarjakärkeen Milaniin piste-eroa on kahdeksan paunan verran, mikä tuntuu melko suurelta, kun kautta on jäljellä enää kolme kierrosta. Mattia De Sciglion sekä Juan Cuadradon pelaaminen on epävarmaa, vaikka molemmat miehet on nimetty kokoonpanoon. Varmoina poissaolijoina jatkavat puolestaan Federico Chiesa, Manuel Locatelli, Weston McKennie sekä Kaio Jorge.

Juventus on matsiin selvähkö ennakkosuosikki, mutta tiivistunyt kriisijoukkue ei ole helppo pala. On muistettava, että kotijoukkueella on järjettömät panokset ja pistekin tästä kamppailusta olisi sille jättimenestys. Ainakaan maaleilla Juventus tuskin pääsee mässäilemään ja tässä panoksekkaassa kamppailussa pelivalinnaksi kelpaa alle 2,5 maalia -kohde. Sen jälkeen, kun Genoa alkoi heräillä sen ottelut ovat olleet äärmmäisen vähämaalisia – luukut omissa saatiin lyötyä kiinni, mutta toisaalta hyökkäyspäässä parannus ei ole läheskään yhtä suuri.

10 euroa pelirahaa