UHMAPELAAJAT pe 23.12. klo 21:30

Gent - Standard Liège

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Belgian liigan kriisiseura lisää turskaa aatonaaton vierasreissulta? Uhmapelaajat takoo massia isännillä!

Joulun alla ei kovin monessa eurooppalaisessa pääsarjassa pelata, mutta Belgian Jupiler League on poikkeus. Aatonaatolle saadaan Ghelamco Arenalta kihelmöivä europaikkavääntö Gentin ja Standard Liègen väliltä! Liège on viisi pistettä isäntää perässä, mutta Gentillä on peli enemmän pelattuna.

Futis palasi Belgiassa viikolla MM-tauolta, kun cupissa pelattiin neljännesvälierät. Gent voitti Cercle Bruggen vasta jatkoajalla, kun taas liègeläiset ottivat Royal Antwerpin käsittelyssä kunnolla lukua 4-0-lukemin. Ronny Deilan palli alkaa vähitellen heilua Standardin peräsimessä, sillä ennen taukoakin tuloskunto alkoi olennaisella tavalla heikkenemään. Lisäksi joulukuussa hävittiin kaikki kolme treenipeliä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Kovin ruusuisesti vierasjoukkueella ei ole sujunut kentän ulkopuolellakaan, sillä joukkueen tähtikaartiin kuuluvat Nicolas Raskin ja MM-kisoissakin paljon peliaikaa saanut Selim Amallah eivät enää kurinpidollisista syistä pue joukkueen paitaa päälleen – kaksikkoa voi odottaa talvella siirto uusiin ympyröihin. Perjantaina Konstantinos Laifis, Philip Zinckernagel ja Denis Dragus ovat mitä ilmeisimmin pelikiellossa ja Renaud Emond, Gilles Dewaele ja Nathan Ngoy lasaretissa.

Gent lähtee isona suosikkina perjantaihin – onhan Hein Vanhaezebrouckin ryhmä ollut maaliodottamankin valossa sarjan parhaita joukkueita tällä kaudella. Tarik Tissoudali on edelleen loukkaantuneena ja seurana ovat myös Darko Lemajic ja Andreas Hanche-Olsen, mutta näistä lähtökohdista ei voi odottaa kuin Gentin selkeää voittoa. Otetaan -1,5:n tasoituksella isäntiä kupongille.