to 21.03. klo 19:00

Georgia - Luxemburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Georgia nuolemaan näppejään maalin edessä ilman ykköstähteään? Futislilliputti on valmis yllätykseen!

Euroopan jalkapallon nousukkaat Georgia ja Luxemburg kohtaavat torstaina EM-jatkokarsintojen C-polun välieräottelussa Tbilisissä. Voittajalle tulee ensi viikolla kotiviheriöllä vastaan voittaja ottelusta Kreikka – Kazakstan. Georgia ja Luxemburg olisivat EM-turnajaisissa ensikertalaisia, joten motivaation puutteeseen ei ainakaan homma torstaina kummallakaan kaadu.

*Nyt pääset betsaamaan Luxemburgia ilman riskiä! Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Willy Sagnolin luotsaamalla Georgialla oli käytännössä mahdoton polku kisoihin varsinaissa karsinnoissa, kun samassa lohkossa jouduttiin taistelemaan vastatuuleen Skotlantia, Espanjaa ja Norjaa vastaan. Skoteilta ja Norjalta saatiin kotona tasurit, mutta muuten meno olikin kolmikon käsittelyssä kylmää.

Luxembourg Football 🇱🇺

@ActuFootLUX
🦁🇱🇺 La liste des nominés pour les Play-Offs à venir.👇🏻

Le retour de Selimovic!


Luxemburg oli sen sijaan hieman lähempänä suoraa kisapaikkaa. Lilliputtimaan rosterissa on paljon laatua Keski-Euroopan seurajoukkueista eli sinänsä ei ole ihme, että Luc Holtzin ryhmä kykeni kurittamaan esimerkiksi Bosniaa ja Hertsegovinaa sekä Islantia. Tie nousi kuitenkin lopussa pystyyn, kun Slovakia vei lohkon kakkossijan Portugalin vanavedessä.

Georgialla on torstaina sivussa joukkueen kirkkain tähti, kun Khvicha Kvaratskhelia on pelikiellossa. Davit Khocholava on yhä polvivaivaisena lasaretissa. Luxemburgilta on niin ikään pelikiellossa 12 maaottelumaalin mies Danel Sinani. Dick Carlson, Vincent Thill ja Marvin Martins ovat loukkaantuneina – kaksi ensimmäistä ovat olleet avausrooleissa.

Luxemburgilla on tietysti omat poissaolonsa, mutta kyllä Kvaratskhelian pelikielto silti vaikuttaa torstain yhtälöön reilunlaisesti. Luxemburg on ollut puolustuspäässä hyvä ja mahdollisuuksia on tylsyttää isäntien hyökkäyspeli tehokkaasti. Lapulle lähteekin näistä lähtökohdista vierasmenestystä +0,5-vedon muodossa.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Luxemburg +0,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.